Panda Antivirus Pro 2014

Developer's description
Published by Panda Security on 15 Oct 2013

"Mai mult de un antivirus simplu!"

Panda Antivirus Pro 2014
Esențiale de protecție, dar mai mult de un antivirus simplu!
Noul Panda Antivirus Pro 2014 oferă cel mai ușor de utilizat și mai intuitiv de protecție pentru computer. Doar l instalați și să uitați de viruși, spyware, rootkits, hackeri și a fraudelor on-line.
- Protecție împotriva tuturor tipurilor de amenințări cunoscute și necunoscute
- Protejați comunicațiile împotriva fraudelor online
- Protejați rețelele de hackeri și intruși
Chat, partajați fotografii și clipuri video, bancare si cumpara on-line, citi blog-urile dvs. preferate sau pentru a naviga pe Web cu lipsa totala de griji și fără întreruperi.
Porniți computerul în modul de siguranță și de dezinfectat-l în caz de urgență sau de situații critice. Împărtășește-l cu cine vrei și a le ajuta să curățați computerele lor.
Panda Antivirus Pro 2014 protejează datorită unui firewall bidirecțional, inclusiv protejarea rețelei fără fir (WiFi) de intruziune sau conexiuni nedorite.
Panda Antivirus Pro 2014, de asemenea, vă protejează împotriva fraudelor on-line, phishing și alte tipuri de infracțiuni folosit de infractorii cibernetici.
Bucurați-vă de o nouă experiență de utilizator, mai modern și intuitiv, în conformitate cu cele mai recente sisteme de operare.
Nu trebuie să fii un expert pentru a-l folosi, Panda Antivirus Pro 2014 face totul pentru tine: Instalați-l și uită de viruși și spyware.

Requirements: Pentium 300 MHz or faster. RAM: 128 MB (1 GB recommended). Hard Disk: 265 MB free space.

What's new in this version: The new Panda 2014 antivirus products not only protect your computer, they protect your online world on all your devices.

  • Updated

    15 Oct 2013
  • Downloads

    4,204 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Panda Antivirus Pro on 16 Oct 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Panda Antivirus Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (17 votes)
Very good
Your rating
Your review