Panda Global Protection 2014

Panda Global Protection 2014

Developer's description
Published by Panda Security on 15 Oct 2013

"Securitate maximă pentru toate dispozitivele tale."

Cum vă conectați la Internet? PC-ul? Mac? Comprimat? Smartphone? Nu vă faceți griji, Panda Global Protection 2014 protejează toate datele, indiferent de sistemele de dispozitiv sau de operare folosit. Panda Global Protection 2014 protejează cele mai noi Mac-uri, și, de asemenea, iPad, iPhone și iPod touch atunci când este conectat.
 
- Protecție împotriva virușilor și a altor amenințări pentru fiecare dispozitiv (PC, Mac, Android: smartphone-uri și tablete).
- A preveni furtul de identitate în timp ce navigarea.
- Proteja familia împotriva atacurilor web și de conținut web neadecvat.
- Păstrați PC-ul într-o stare perfecta.

Computerul execută lent? În criză de spațiu pe hard-disk?, Ecrane albastre? ... Uita de toate aceste probleme! Optimiza și actualiza computerul, fără a face nimic.

Uita de a fi nevoie să memoreze toate parolele. Cu manager de parole, tot ce trebuie să vă amintiți este un maestru parola simplu. De acolo, serviciul recunoaște și aduce aminte de tot ce ai nevoie. De asemenea, așa cum nu trebuie să vă amintiți parole din nou, puteți crea parole diferite, mai puternice pentru fiecare serviciu.

Panda Security Technology Cloud oferă un nou model de protecție bazat pe o comunitate de utilizatori în toată lumea contribuie. Computerul va fi mereu actualizat și protejat. În plus, PC-ul nu se va limita capacităților de detecție la fel de mare baza de date de detectare a virusului Panda este situat pe Internet (in nori).

Bucurați-vă de o experiență nouă, modernă și intuitivă, în conformitate cu cele mai recente sisteme de operare și platforme. Nu trebuie să fii un expert pentru a-l folosi, Panda Global Protection 2014 face totul pentru tine. Instalați-l și uită de viruși și alte amenințări.

Requirements: Pentium 300 MHz or faster. RAM: 128 MB (1 GB recommended). Hard Disk: 265 MB free space.

What's new in this version: The new Panda 2014 antivirus products not only protect your computer, they protect your online world on all your devices.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Panda Global Protection on 16 Oct 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Panda Global Protection Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review