Portable avast! 1.0.133

Developer's description
Published by ALWIL Software on 1 Apr 2009
 • Size

  13.60 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.95
 • Updated

  1 Apr 2009
 • Downloads

  7,743 (5 last week)

"Protejaţi-U3 unităţi inteligente de viruşi."

avast! Antivirus U3 Edition este proiectat pentru a proteja U3 drive-urile inteligente de la viruşi şi alte forme de malware. Platforma U3 este vorba de realizarea spaţiului de lucru tot cu tine, inclusiv programe de dumneavoastră şi de date. Cu toate acestea, acest
le face foarte vulnerabile. De la utilizarea acasă la birou, universitate sau şcoală la o cafenea Internet ©, avast! vă permite să utilizaţi unitatea de U3 smart ştiind datele dvs. este în siguranţă de la infecţie.

avast! Antivirus U3 Edition va lucra cu orice dispozitiv de U3 oferă protecţie completă de unitatea de U3 smart faţă de viruşi şi infecţii malware de la o maşină de gazdă.


Caracteristici ...

 · motor antivirus
Cea mai recentă versiune a avast! antivirus nucleu dispune de capacităţi remarcabile de detectie, împreună cu înaltă performanţă. Vă puteţi aştepta de detectie de 100% din In-the-Wild viruşi (viruşi deja răspândire între utilizatori), precum şi de detectare excelentă de cai troieni.

Nucleu este certificat de ICSA Labs, este nevoie de frecvent parte la testele de revista Virus Bulletin, obţinându-se de multe ori premiul VB100.

Avast! motor are, de asemenea, sprijinul acordat despachetare. Se poate scana în interiorul arhivelor următoarele: ARJ, ZIP, MIME (+ toate formatele asociate), MAPI (Outlook pst), DBX (Outlook Express arhive), RAR, TAR, GZIP, CAB, BZIP2, ZOO, ACE, ARC, LHA / LHX, TNEF (winmail.dat), cpio, CHM, RPM, ISO, 7zip şi SIS. Aceasta susţine, de asemenea, o serie de Packers executabil (cum ar fi PKLite, Diet, UPX, ASPack, PeShield, FSG, MEW etc.)

Ultimul, dar cel puţin nu, se poate scana, de asemenea, pentru viruşi şi alte tipuri de malware ascunse în fluxuri alternative de date de pe volumele NTFS ale maşinii gazdă.

 · Virus Shields
Virus Shields (de asemenea cunoscut sub numele de protectie rezident sau scanare la-acces, care este protecţia în timp real a dispozitivului), este una dintre cele mai importante caracteristici ale unui program antivirus astăzi. avast! dispune de un modul rezident puternic, care este capabil de a detecta malware înainte de a are nici o şansă de a infecta unitatea de U3 smart şi pot provoca nici un rău, chiar dacă nu sunteţi conectat ca administrator pe maşina gazdă.

Sistemul de fişiere modulul de protecţie asigură faptul că nici un virus nu va fi salvat pe volumul U3, şi dacă unul este detectat, vi se oferă o şansă de a se elimina instantaneu.

Chiar înainte de Shields Virus început, maşina gazdă este bine scanat pentru a asigura integritatea. Dacă un virus este găsit activ pe maşina gazdă, nu este recomandat să continue să lucreze.

 · actualizări automate
Actualizările automate sunt o altă cheie la necesitatea de protectie antivirus. Atât baza de date virus si programul in sine pot fi actualizate automat. Actualizările sunt progresivă, cu doar datele noi sau lipsă descărcat: reducându-se astfel transferul de puternic. Dimensiunea tipică a unei actualizări de baze de date virus sunt zeci de KB; actualizări de program sunt de obicei în gama de sute de KB.

Actualizarea se face în mod automat ori de câte ori unitatea U3 smart este conectat (conexiune la internet oferit este disponibil), şi poate fi, de asemenea, realizate manual, în orice moment mai târziu, din interfaţa programului.

 · Interfaţa utilizator
Programul vine cu un simplu de utilizat, interfata de utilizator şi ajutor online cuprinzător. Întregul sistem a fost conceput astfel încât cunoştinţele profunde de computere sau de calculator de securitate, nu este necesar pentru a opera programul. Cele mai multe sarcini sunt prestabilite, astfel încât programul poate lua măsuri în mod automat, fără a cere orice întrebări dificile.

Activitatea Shields Virus este semnalizată de un mic icon în tava de sistem. Făcând clic pe pictograma, puteţi accesa pur şi simplu toate părţi ale programului.


Cerinte:

 · U3 smart unitate
 · 12 MB liber pe unitatea de U3 smart
 · în caz contrar, cerinţele sunt aceleaşi ca pentru U3 Launchpad în sine, adică pentru Windows 2000 SP4, Windows XP sau Windows Server 2003

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Portable avast! on 10 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Portable avast! Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (35 votes)
Good
Your rating
Your review