Smart UAC Replacement 1.3

Smart UAC Replacement 1.3

Developer's description
Published by Security Stronghold on 29 Oct 2013
 • Size

  26.54 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows,
 • Price

  $0
 • Updated

  29 Oct 2013
 • Downloads

  294 (1 last week)

"Înlocuiți Vista UAC cu o inteligentă One"

Copleșit cu alerte Windows Vista și obosit de făcând clic pe Continuare de zece ori pe zi? Apoi Înlocuiți Vista Control cont utilizator cu Smart UAC acum. De mii de programe rău intenționate pot dezactiva sistemul de operare, o caracteristică de apărare în profunzime de securitate este necesară pentru calculatorul dvs. - și că este de înlocuire UAC inteligent, care este mai ușor, mai confortabil și cu siguranță mai puțin iritant decât Windows standard UAC. Spre deosebire de Windows standard UAC, Smart UAC nu te va enerva cu casetele de dialog confirmational fiecare minut - isi aminteste alegerea ta și se va aplica în mod automat dacă nu vă răzgândiți. În plus, Smart UAC va detecta mai mult de 400.000 de amenințări + cunoscute și a le elimina în mod automat.

Înlocuire inteligent UAC este cel mai potrivit sistem de prevenirea daunelor pentru calculatorul dvs., care poate fi folosit nu numai cu Windows Vista, dar cu versiunile anterioare de Windows prea.

Rulați înlocuire UAC inteligent și de a folosi modul de formare pentru a crea și edita propriile reguli de securitate. Actualizarea bazei de date de programe "în mod regulat pentru a avea cele mai eficiente și sistem de prevenire daune de până-la-data. Odată pus la punct, Smart UAC determină în mod automat în cazul în care acțiunea anumit program poate fi permis sau nu. Inteligent UAC nu numai că previne viruși, spyware, adware și troieni, dar chiar și lupte de înființare și funcționare a rootkit-urilor, care ascunde faptul de programe malware existenta pe computer. Urmărirea proceselor de dăunătoare și suspecte permite înlocuire inteligent UAC pentru a găsi programe malware necunoscute și pentru a preveni activitatea lor. Economisi timp și să uitați de tulpina asupra nervilor din cauza prea complicat de a utiliza sistemul de securitate! Înlocuirea inteligent UAC este liber de toate dezavantajele Microsoft Windows UAC și prezintă eficientă și până-la-data de metode de asigurare a securității, atât pentru Windows Vista și pentru versiunile anterioare de Windows.

Requirements: Pentium III 300, 64 MB, 35 mb Disk space

What's new in this version: Turns off classical UAC, installs Smart UAC, scans each run program for viruses, works as firewall for file system and registry. Database update, bugs improved.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Smart UAC Replacement on 29 Oct 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Infected
Smart UAC Replacement Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review