Svchost Process Analyzer 1.3

Svchost Process Analyzer 1.3

Developer's description
Published by A. & M. Neuber Software on 19 Oct 2017

"Verifică procesul Svchost.exe"

Analizatorul proceselor Svchost este un produs freeware rapid și ușor care inspectează procesul dvs. Svchost.exe. Procesul Svchost.exe, care este vizibil în Windows Task Manager, este adesea utilizat în mod abuziv de spyware sau viermi de rețea pentru a-și ascunde activitățile. Analizorul de proces Svchost recunoaște aceste procese suspecte, care se ascund într-o instanță Svchost. Un exemplu este infamul vierme Configer (sau Conficker). Svchost.exe autentic este un proces important de sistem care este livrat cu Windows 10, 8, 7, Vista, XP și este localizat în folderul C: \ Windows \ System32. Când se pornește un computer Windows, Svchost.exe execută biblioteci dinamice de legătură (DLL) găsite în Registry-ul Windows ca servicii. Pot exista mai multe situații în care rulează Svchost.exe în același timp. Descrierea procesului este "Procesul gazdelor generice pentru serviciile Win32". Aceasta înseamnă că alte servicii utilizează Svchost pentru a rula propriile executabile ca instanțe Svchost. Troieni și alte tipuri de malware se strecoară în procesul Svchost și lucrează prin el. Din moment ce Svchost este un proces important Windows, chiar activitățile Svchost dăunătoare nu sunt adesea blocate de software-ul de securitate și firewall-urile disponibile în prezent.
 
Analizorul procesului Svchost detectează, de asemenea, cai troieni, viermi sau alte tipuri de malware cu nume ușor modificate, cum ar fi svhost.exe, scvhost.exe sau _svchost.exe.

Requirements: -

What's new in this version: SSL, Windows 10 compatibel, small bugs fixed

 • Size

  0.51 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Svchost Process Analyzer on 19 Oct 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Svchost Process Analyzer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review