Trojan Remover 6.9.6.2985

Trojan Remover 6.9.6.2985

Developer's description
Published by Simply Super Software on 1 Nov 2023

"Detectează și elimină automat malware."

Trojan Remover este conceput pentru a elimina automat malware (troieni, viermi, adware, spyware, etc) de la un PC, atunci când standard de software anti-virus are, fie nu a reușit pentru a detecta malware-ul sau nu este în măsură să-l elimine în mod eficient. Acesta poate, de asemenea, detecta și dezactiva / elimina programele malware ascunse folosind tehnici rootkit.

Majoritatea Virus și troieni scanere sunt bine capabil sa detecteze fisiere malware, dar nu sunt foarte eficiente în îndepărtarea lor în cazul în care acestea au fost deja declanșat. Trojan Remover poate detecta și elimina programele malware, fără a fi nevoie să ghidul edita manual fișierele de sistem, inclusiv Windows Registry, și toate fără a folosi modul de siguranță.

Noi fișiere malware sunt găsite de zi cu zi. Multe dintre cele mai noi troieni, viermi (și unele spyware) utilizează tehnici de rootkit, pentru a ascunde prezența lor. Acest lucru înseamnă că fișierele nu sunt vizibile pe sistem. Trojan Remover folosește rutine special concepute pentru a detecta automat fișierele ascunse în acest fel, și avertizează utilizatorul de prezența lor. Aceste fișiere pot fi dezactivate și / sau complet eliminate.

Trojan Remover îndepărtează, de asemenea, modificările de sistem suplimentare unele programe malware efectuează, care sunt ignorate de cele mai multe alte Virus și scanere troian.

Trojan Remover înregistrează informații la un logfile de fiecare dată când o nouă scanare este activată. Acest logfile conține informații detaliate cu privire la care s-au verificat zonele de sistem, ceea ce programe / fișiere sunt încărcate la inițializarea sistemului și ceea ce (dacă este cazul), au fost luate măsuri. Logfile este vizibilă din meniul principal și poate furniza informații valoroase de sistem.

Requirements: no limitations

What's new in this version: NEW: added scanning for executable Alternate Data Streams during Folder scans. NEW: added scanning of Network Provider (ProtocolCatalog9) entries for planted malware Dll files. MOD: 64Bit Layered Service Provider network entries now checked during repair when necessary.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Trojan Remover on 1 Nov 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Trojan Remover Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (672 votes)
Very good
Your rating
Your review