Winfixer Removal Tool 1.0

Winfixer Removal Tool 1.0

Developer's description
Published by Security Stronghold on 29 Oct 2013

"Elimina Winfixer spyware pentru totdeauna!"

Elimina Winfixer (de asemenea, cunoscut sub numele de WinAntiVirusPro, ErrorSafe, SystemDoctor, WinAntiSpyware) scareware program rogue de securitate dezvoltat de Winsoftware care pretind pentru a repara probleme ale sistemului de calculator pe computerele Microsoft Windows în cazul în care un utilizator achiziționează versiunea completă a software-ului. Winfixer vindecă toate modificările cunoscute de Winfixer și stabilește asociate probleme de performanță și mesaje de avertizare false-up Popp.
Alte antivirusi șterge Winfixer, dar lasă o mulțime de probleme cauzate de acesta, cum ar fi atunci când nu se poate accesa pe internet, unități sau dosare, pentru a primi mesaje de eroare, au corupt chei de registry sau funcționarea defectuoasă a unor componente Windows. Pe countrary, Winfixer Removal Tool știe toate consecințele posibile ale Winfixer și nu numai elimină Winfixer rogue antispyware sine, ci rezolvă toate problemele asociate, de asemenea, astfel încât sistemul să înceapă să funcționeze normal din nou. În plus, suport live vă va ajuta în eliminarea infecției cu troian Vundo în cazuri complicate.

Requirements: 64MB RAM, Pentium III 300 MHz, 35 MB Hard Disk

What's new in this version: Removes Winfixer in automatic mode. Deep system scan and fast fixing process.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Winfixer Removal Tool on 29 Oct 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Winfixer Removal Tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review