Avast Free Antivirus 24.6.6121

Avast Free Antivirus 24.6.6121

Developer's description
Published by AVAST Software s.r.o. on 26 Jun 2024
 • Size

  257.34 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  26 Jun 2024
 • Downloads

  72,879 (2 last week)

"Protecție puternică de încredere de milioane"

Alimentat de inteligența artificială și de o comunitate de 400 de utilizatori din întreaga lume, Avast Graede Antivirus vă protejează de toate tipurile de malware, complet gratuit.

Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de a vă păstra în siguranță Protecția noastră esențială folosește același motor inteligent ca și ofertele noastre premium. Cu învățarea automată și datele mari, vă protejăm în timp real și chiar blocăm amenințări înainte de a vă face rău. Și cu funcții suplimentare, cum ar fi inspectorul Wi-Fi și parolele, vă puteți prelua protecția dincolo de computer.

Deci, ce obțineți cu Avast Antivirus gratuit?

- Siguranța PC -ului este ușoară
Protecția în timp real împotriva virușilor, ransomware-ului, troienilor și a altor tipuri de malware. Vă aducem actualizări automat, pentru a vă feri de cele mai recente amenințări.

- Checkup cu un singur clic
Smart Scan găsește malware și vulnerabilități pe computerul dvs., inclusiv setări nesigure, suplimente suspecte și software învechit pentru a vă ajuta să le reparați.

- Diagnosticarea și vindecarea noilor amenințări
Cu CyberCapture, puteți avea fișiere suspecte analizate înainte de a le utiliza. Dacă sunt periculoși, dezvoltă un leac și o trimit în întreaga rețea Avast.

- Protecție dincolo de computer
Inspectorul nostru Wi-Fi îți scanează rețeaua pentru a opri străinii să o exploateze și să împiedice malware-ul să alunece prin fisuri.

- o parolă pentru a le conduce pe toate
Funcția noastră cu parole vă permite să vă asigurați toate conturile, pe toate dispozitivele dvs., cu o singură parolă Master.

- Opriți lumea și jucați -vă
Uciderea acelui șef va pune tot accentul pe care îl puteți strânge, atât de bine vă permiteți să opriți notificările pentru a profita la maximum de experiența dvs. de joc.

Pare o sarcină grea? Nu este nevoie să vă faceți griji. Datorită procesării bazate pe cloud, Avast este capabil să vă protejeze fără a vă încetini. Obțineți acum pentru a descoperi de ce 400 de milioane de utilizatori de pe glob au încredere în datele, dispozitivele și visele lor cu protecția noastră gratuită.

Requirements: Processor Pentium 4, 256 MB RAM, 2 GB of free hard disk space

What's new in this version: Virus Chest redesigned and moved to the Protection menu for easier access Improved low-level optimizations for better performance with AMD Ryzen CPUs Exclusions for Real Site (Secure DNS) can now be added

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Avast Free Antivirus on 26 Jun 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Avast Free Antivirus Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (211 votes)
Very good
Your rating
Your review