Avast Free Antivirus 22.5.6015

Avast Free Antivirus 22.5.6015

Developer's description
Published by AVAST Software s.r.o. on 2 Jun 2022
 • Size

  260.81 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  2 Jun 2022
 • Downloads

  71,788 (8 last week)

"Protecție puternică încredințată de milioane"

Realizat de inteligenta artificiala si o comunitate de 400 de milioane de utilizatori in intreaga lume, Avast Free Antivirus te protejeaza de toate tipurile de malware, complet gratuit.

Noi nu facem nici un compromis atunci când vine vorba de a vă menține în siguranță protecția noastră esențială utilizează același motor inteligent ca și oferta noastră premium. Cu învățarea mașinilor și date mari, vă protejăm în timp real și chiar blocați amenințările înainte de a vă face rău. Și cu funcții suplimentare precum Inspectorul Wi-Fi și parolele, vă puteți proteja dincolo de PC.

Deci, ce faceți cu Avast Free Antivirus?

- Siguranța calculatorului a fost ușoară
Protecția în timp real împotriva virușilor, rromilor, troieni și a altor tipuri de malware. Vă vom aduce automat actualizări, pentru a vă menține în siguranță față de cele mai recente amenințări.

- Examinare PC cu un singur clic
Smart Scan găsește malware și vulnerabilități pe computerul dvs., inclusiv setări nesigure, programe de completare suspecte și software învechit pentru a vă ajuta să remediați problemele.

- Diagnosticarea și vindecarea noilor amenințări
Cu CyberCapture aveți posibilitatea să analizați fișierele suspecte înainte de a le utiliza. Dacă sunt periculoși, dezvoltați un remediu și îl trimiteți în întreaga rețea Avast.

- Protecție dincolo de PC
Inspectorul Wi-Fi scanează rețeaua dvs. pentru a împiedica străinii să o exploateze și pentru a împiedica malware-ul să se strecoare prin fisuri.

- O parolă pentru a le guverna pe toate
Caracteristica Parole vă permite să vă asigurați toate conturile, pe toate dispozitivele dvs., cu o singură parolă principală.

- Întoarce lumea și joacă
Omorârea acelui șef va lua totul în centrul atenției pe care o puteți obține, astfel încât să vă permiteți să dezactivați notificările pentru a vă valorifica cât mai mult experiența de joc.

Pare o sarcină grea? Nu trebuie să vă faceți griji. Datorită procesării bazate pe nor, Avast vă poate proteja fără să vă încetiniți. Obțineți-o acum pentru a descoperi de ce 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume au încredere în datele, dispozitivele și visurile lor cu protecția noastră gratuită.

Requirements: Processor Pentium 4, 256 MB RAM, 2 GB of free hard disk space

What's new in this version: Virus Chest redesigned and moved to the Protection menu for easier access Improved low-level optimizations for better performance with AMD Ryzen CPUs Exclusions for Real Site (Secure DNS) can now be added

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Avast Free Antivirus on 2 Jun 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Avast Free Antivirus Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (207 votes)
Very good
Your rating
Your review