iolo Antivirus 1.5.1.4

Developer's description
Published by iolo technologies on 22 Mar 2014

"Proteja PC-ul împotriva amenințărilor pe Internet."

Protejați-vă computerul împotriva amenințărilor de pe Internet. Opri viruși, viermi, troieni și de la infectarea PC-ul și distruge datele. Cu detectare în timp real, scanare e-mail, inspecții programate, și actualizări orare, iolo AntiVirus blocuri de malware, elimină cod malitios, scuturi fișierele din furt sau deteriorare, și păzește intimitatea ta.

soluție iolo AntiVirus rulează continuu, dar pune câteva cerințe pe resurse de sistem și nu necesită nici o configurare complicată. Protecția în timp real verifică fișierele ca acestea sunt accesate, mutate, copiate, salvate, sau modificate de către dumneavoastră sau de către sistemul de operare.

Scanerul la-cerere inspectează întregului sistem - toate de memorie, înregistrările de boot, fișiere și foldere - sau se poate scana doar fișierele și folderele pe care le specificați. iolo AntiVirus scanează și întreg PC-ul în mod automat pe zile programate sau la ore programate. Controale de protecție e-mail mesaje primite și trimise înainte de a fi trimise sau primite și elimină malware înainte de a provoacă daune. Configurații de configurare avansate vă permit mai mult control asupra unități, tipuri de fișiere și foldere care le includ în scanări.

Actualizări automate în fiecare oră a asigura protecția de la cele mai recente amenințări. Caracteristici opționale euristică detecta și nou-nouț virusi de captură de analiza comportamentele și codificare modele că infecțiile utilizați în mod obișnuit.

Statistici detaliate vă permit să monitorizeze activitatea antivirus, dezvăluie modele suspecte, și a urmări expeditorii de mesaje e-mail infectate. Amenintare Centrul de on-line iolo lui vă oferă acces la informații despre cele mai recente căutări riscuri de securitate, și tendințe, și programe malware.

Requirements: Windows 2000, XP, Vista; Internet connection recommended for updates.

What's new in this version: Various product improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested iolo Antivirus on 22 Mar 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
iolo Antivirus Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (5 votes)
Very good
Your rating
Your review