Kaspersky Anti-Virus Update September 18, 2012

Kaspersky Anti-Virus Update September 18, 2012

Developer's description
Published by Kaspersky Labs on 18 Sep 2012
 • Size

  168.54 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  18 Sep 2012
 • Downloads

  64,424 (1 last week)

"Ultimele Kaspersky virus definiţii."

Aceasta este o aplicaţie specială de actualizare pentru a instala cele mai recente date de viruşi şi stabileşte diverse antiviral Toolkit Pro pentru Windows, versiunea 3.0.129 95/98/NT şi mai sus.

Utilizaţi această opţiune dacă aveţi deja antiviral Toolkit Pro instalat.

Bazele de date antivirus standard, conţine în prezent 226086 de înregistrări.

Este esenţial să se actualizeze bazele de date antivirus în mod regulat. Dacă nu faceţi acest lucru, programul antivirus nu va detecta noi programe malware. Aceasta este motivul pentru care am lansat actualizări la fiecare oră, pentru a se asigura că utilizatorii sunt protejaţi împotriva celor mai noi malware.

Solutii antivirus de la Kaspersky Lab, nu numai a detecta software-ul rău intenţionat, dar alte programe care sunt potenţial dăunătoare, cum ar fi:

- Adware
- Programe de administrare de la distanţă
- Utilităţi, care poate fi folosit de programe malware sau de utilizatori

Zip-arhive ar trebui să fie despachetat într-un director separat, care ar trebui să fie apoi indicate în modulul de actualizare automată, un folder local.

De zi cu zi - conţine toate actualizările şi modificările lansate în cursul săptămânii curente. Saptamana curenta începe din vinerea trecută, atunci când ultima actualizare săptămânală a fost eliberat. Acesta este plasat pe serverul de actualizare la fiecare oră. Trebuie să descărcaţi daily.zip dacă vă actualizaţi bazele de date antivirus cel puţin o dată pe săptămână.

Actualizări săptămână precedent - conţine toate actualizările şi modificările lansate în cursul săptămânii precedente (o versiune completă a daily.zip săptămână). Acesta este plasat pe server o dată pe săptămână, vineri. Când acest fişier este plasat pe server, acesta va determina dimensiunea de daily.zip să fie egală cu zero. Trebuie să descărcaţi acest fişier dacă vă actualizaţi bazele de date antivirus mai puţin de o dată pe săptămână, dar mai des decât o dată la fiecare două săptămâni.

Completaţi actualizare - conţine toate actualizările şi modificările lansate la data de actualizare de săptămâna precedentă. Acest lucru este pus pe sever, în acelaşi timp ca weekly.zip nou. Trebuie să descărcaţi acest fişier dacă nu aţi actualizat bazele de date antivirus în ultimele două săptămâni.

NOTĂ: După ce arhivele au fost descărcate, le despacheta într-un folder separat pe un disc. Dacă aţi descărcat mai multe arhive, le despacheta în următoarea ordine: prima despacheta AV-i386-cumul.zip, apoi - AV-i386-weekly.zip şi ultimul - AV-i386-daily.zip. Despachetarea, faceţi clic pe Da atunci când sunt sugerate pentru a înlocui fişierele cu acelaşi nume.

După ce arhivele au fost despachetat, lansarea actualizarea automată a bazei de date anti-virus. Ca o sursă de actualizare a defini folderul cu arhivele neambalate în sarcina anti-virus actualizarea bazei de date.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Kaspersky Anti-Virus Update on 19 Sep 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Kaspersky Anti-Virus Update Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (768 votes)
Good
Your rating
Your review