Adobe Premiere Elements 2020.1

Adobe Premiere Elements 2020.1

Developer's description
Published by Adobe on 7 Feb 2020

"Editor de software video"

Organizează, editează, îmbunătățește și împărtășește mai rapid și mai ușor datorită icoanelor mari și îndrăznețe; o bara de acțiune utilă; și capacitatea de a alege dintre modurile de editare rapidă și expert pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Utilizați Adobe® Premiere® Elements 12 pentru toate editările video. Importați și organizați clipuri, editați-le manual sau utilizați opțiunile automate și partajați-vă filmele pe aproape orice ecran.


Vizualizați cu ușurință, retrăiți și distribuiți videoclipurile dvs. Elements pe telefonul smartphone sau pe tabletă. În cele din urmă, deblocați fotografiile de pe dispozitivul mobil și vedeți-le în albumele dvs. Elements înapoi acasă.

Nu este nevoie să urmăriți ore întregi de videoclipuri brute pentru a găsi cele mai importante momente. Profitați de Auto-Analyzer, care etichetează automat suporturile media, astfel încât să puteți găsi cu ușurință fotografiile și fotografiile cele mai interesante, de cea mai înaltă calitate.
 • Size

  0.00 KB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $119.99
 • Updated

  7 Feb 2020
 • Downloads

  224 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Adobe Premiere Elements for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review