Adobe Premiere Pro CC CC 2020 14.2

Adobe Premiere Pro CC CC 2020 14.2

Developer's description
Published by Adobe on 19 May 2020
 • Size

  300.07 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.99
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  25,293 (115 last week)

"Puternic instrument de editare video"

Premiere Pro suportă mai multe carduri de editare video si plug-in-uri pentru procesarea accelerată, suport format de fișier suplimentar, și efecte audio-video /. Începând cu versiunea în Creative Suite 5 (CS5), aceasta este o aplicatie nativa pe 64 de biți pentru Mac și Windows, făcându-l unul dintre puținele sisteme de cross-platform neliniare de editare (NLEs) disponibile. Ca o aplicație pe 64 de biți, nu rulează pe computere pe 32 de biți. Cu toate acestea, în Master Collection și Production Premium Suites, o versiune de Premiere Pro CS4 este inclus pentru calculatoare pe 32 de biți.

Premiere Pro suporta de editare video de înaltă rezoluție de până la 10240 x 8192 rezoluție, de până la 32 de biți per canal de culoare, în ambele RGB și YUV. Audio de editare la nivel de eșantion, VST audio plug-in de sprijin, și sunet surround 5.1 de amestecare sunt disponibile. Plug-in arhitectura Premiere Pro permite să import și export formate dincolo de cele susținute de QuickTime sau DirectShow, sprijinind-o mare varietate de formate de fișiere video și audio și codec-uri de pe ambele MacOS si Windows. Atunci când este utilizat cu linie Neo Cineform de plug-in-uri, aceasta permite editarea 3D, cu posibilitatea de a vizualiza materialul 3D folosind monitoare 2D, în timp ce face ajustări individuale ochi stânga și la dreapta.

Integrare
După Efecte

Premiere Pro este integrat cu Adobe After Effects, prin intermediul Adobe Dynamic Link, care permite compoziții din After Effects pentru a fi importate și redate direct pe cronologie. După compoziția Efectele pot fi modificate, iar după trecerea înapoi la Premiere Pro, clipul va actualiza cu modificările. De asemenea, proiectele de Premiere Pro pot fi importate în After Effects. Clipuri pot fi copiate între cele două aplicații păstrând în același timp atributele clip. Premiere Pro suportă, de asemenea, multe After Effects plug-in-uri.

Photoshop
Premiere Pro, de asemenea, se integrează cu Adobe Photoshop. Fișiere Photoshop poate fi deschis direct din Premiere Pro pentru a fi editate in Photoshop. Orice modificări vor fi actualizate imediat atunci când fișierul Photoshop este salvat și să se concentreze revine la Premiere Pro.

Adobe Story și OnLocation
Fluxul de lucru Premiere Pro profită de metadate în scenariul unei producții video. Script-ul este creat sau adus în Adobe Story, apoi a trecut la Adobe OnLocation pentru a capta imagini și atașați orice metadate relevante de la script-ul pentru filmarii. În cele din urmă, în Premiere Pro, de recunoaștere a vorbirii poate potrivi audio a dialogului de la script-ul în metadatele. Clipuri pot fi căutate pe baza dialogului lor în Premiere Pro, și pot fi trimise la Adobe Encore pentru a face DVD-uri web căutate.

Alte capacități de integrare
Există și alte funcții de integrare, cum ar fi Editare în Adobe Audition, Dynamic Link la Encore, și Reveal în Adobe Bridge.

În plus față de efectele și tranzițiile incluse cu Premiere Pro, un număr de două plugin-uri terțe părți comerciale și gratuite sunt disponibile pentru a spori capacitatea software-ului.

Avantaje față de Premiere Elements
O versiune entry-level, Adobe Premiere Elements, este disponibil pentru piața de consum pe Windows și Mac. Unele dintre avantajele notabile de Premiere Pro peste Premiere Elements sunt suport secvență multiple, redare de biți mai mare profunzime, editare multicamera, timp cartografierea, domenii, instrumente de corecție de culoare, interfață audio avansat mixer, și Bezier keyframing. Premiere Pro CS3 și mai târziu, include, de asemenea, Encore pentru mai multe elaborate de autor meniu DVD și authoring Blu-ray Disc, și OnLocation pentru înregistrare direct-to-disc.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Adobe Premiere Pro CC on 27 Sep 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Adobe Premiere Pro CC Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (22 votes)
Very good
Your rating
Your review