All My Movies 9.2

Developer's description
Published by Bolide Software on 17 Sep 2023

"Organizarea și urmări colecția de filme."

Organizarea și urmări colecția de filme.
Ca un colector serios film, s-ar putea avea sute de filme din colecția dumneavoastră. Pe măsură ce colecția ta crește, organizarea de colectare ta, asa vei ști mereu dacă aveți un anumit titlu devine mai dificil.
Exista produse care promit să organizeze întreaga colecție de referință rapid și ușor. Tot ce trebuie să facă, spun ei, este să introduceți fiecare detaliu despre fiecare film ai ... cu mâna! S-ar putea fi un fan film, dar este foarte distractiv de a petrece ore și ore introduceți manual toate informațiile despre filmele tale?
All My Movies oferă ceea ce alte produse doar promite: un mod foarte rapid de a organiza colecția. Vă mulțumim pentru baze de date de filme on-line, cum ar fi IMDB.com, nu veți mai avea nevoie să tastați în toate detaliile. În schimb, doar să introduceți numele sau codul UPC de video sau DVD-ul, și All My Movies va prelua imediat orice altceva de pe Internet.
Navigarea și căutarea colecția cu All My Movies este ușor, rapid și distractiv. Când introduceți mai întâi un film în sistem, All My Movies va descărca în mod automat capacul cutiei, prezentând colecția dvs. în același mod se arată pe raft.
Dacă ați uitat vreodată ce e în film, All My Movies oferă o modalitate convenabilă de a vă arăta ce e în cutie. Doar introduceți un DVD în computer, și All My Movies va capta automat fotografii cadru și a le stoca în baza de date de referință pentru dumneavoastră.
Ce se întâmplă dacă vă amintiți că ați avut că DVD, dar nu e pe raft? Poate că cineva a împrumutat discul de la tine, dar nu vă amintiți cine? All My Movies ține evidența de clipuri video cu un puternic manager de împrumut. Aceasta vă va permite să înregistreze și să se uite în sus, care a împrumutat un anumit disc și vă reamintesc despre loaners restante. Daca împrumut regulat filmele din colecția dumneavoastră, veți aprecia cu siguranță aceste caracteristici puternice de urmărire. Veți fi capabil de a vedea cine a împrumutat un anumit film și atunci când a fost împrumutat, precum și istoria debitorului

Requirements: usual PC with Windows

What's new in this version: - added internal links to the movies in the collection. Use "Copy internal movie link" from the main popup menu. The link can be pasted into the "Description" or "Comments" fields in the movie card. - added key shortcuts to quickly jump to previously accessed movies. Use Alt+left and right arrows

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested All My Movies on 17 Sep 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
All My Movies Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (21 votes)
Good
Your rating
Your review