Camtasia for Mac 2023.3.13

Camtasia for Mac 2023.3.13

Developer's description
Published by TechSmith Corporation on 11 Apr 2024
 • Size

  426.87 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $199.00
 • Updated

  11 Apr 2024
 • Downloads

  1,620 (18 last week)

"Usor de a crea clipuri video de pregătire."

Camtasia este o cerere mare, care vă permite să facă un film de la conținutul pe care îl înregistra de pe ecranul computerului. Nu există nici o modalitate mai ușoară de a crea clipuri video care sunt eficiente și distractiv sa ma uit.

Camtasia poate fi folosit pentru a face videoclipuri de formare, demo-uri, prezentări de marketing la cerere și cum să-screencasts.

Principalele caracteristici ...

 · Înregistrarea și importa conținut bogat - foc în sus cererea, pagina web, sau prezentarea Keynote pe care doriți să apară în film screencast. Pe măsură ce interacționează cu ea, tot ce se întâmplă pe ecran este înregistrată. E ca arătând o camera video la calitatea Maca???? Doar mult mai mare.
 Â · Pune-te in scena - Conectează-te cu telespectatorii, permițându-le vedea și auzi. Conectați un microfon de calitate (sau de a folosi microfonul încorporat) și povestesc în timpul înregistrării acțiunile de pe ecran. Captura video de la un iSight sau o cameră video digitală conectat prin firewire. Înregistra sunetul care vine prin difuzoare.
 Â · Doriți să creați o temă sau susține brand-ul? Adauga o imagine logo-ul, slide-uri titlu, sau piesă muzicală. Cele mai multe video standard, audio, și fișiere imagine poate fi importat și a pus în amestec.
 Â · Avantajul SmartFocus - După cum vă înregistra ecran, tehnologia noastra de proprietate SmartFocus ține evidența de detalii, cum ar fi dimensiunea ferestrei și localizare, dactilografiere, și clicuri de mouse. În timpul de editare, SmartFocus puteți salva o tona de timp de zoom automat pentru a urma actionâ???? Păstrarea textului lizibil și detalii clare, chiar și atunci când micsora video pentru a se potrivi pe un iPhone!
 Â · Captură simplă - trebuie doar să selectați dispozitivele audio și aparat de fotografiat pe care doriți pentru a captura de-a lungul cu ecranul.
 Â · Câștigați puncte pentru creativitate în editare - După ce ați conținutul înregistrat, e timpul pentru a pune totul împreună și să aducă viziunea ta de viață. Pur și simplu trageți mass-media pe cronologie, strat cât mai multe piese, după cum doriți, și glisați în jurul clipuri pentru a realiza sincronizare perfectă.
 Â · Adăugarea de tranziții, mișcare, și poloneză vizual este, de asemenea, drag-and-drop ușor. Și cu zeci de efecte de-a gata de a alege de la (împreună cu capacitatea de a optimiza proprietățile lor), oricine poate face acum un film care nu este nimic scurt de orbitor.
 Â · Faceți clic, drag, Done - dezordine liber zona curată, editare vă permite să interacționeze direct cu tot ce vezi.
 Â · Adăugarea polonez - Dă-flow (și strălucire) pentru conținutul dvs. cu mișcare și efecte vizuale.
 Â · Canvas - Aranjați elementele din videoclipul dvs. prin simpla lor se deplasează în poziție.
 Â · Adăugarea de Text & Shapes - Folosiți obiecte grafice pentru a indica ceva sau elabora pentru privitorul.
 Â · O pânză de imaginatia ta - E hands-pe fereastra de previzualizare. Click tot ce vezi pe canvasâ???? Un clip video, forma, sau boxa de text???? Și manipula direct. Rotiți o săgeată. Edita un text. Decupați din elemente distrag atenția. Ceea ce vezi este ceea ce ai.
 Â · Apel de importante biți - Aplicati forme și textâ singur sau în Asocierea pentru a trage cu ochiul, eticheta ceva pe ecran, sau au iesit între segmentele????????.
 Â · Properties Panel - Bucurați-vă de un control precis asupra dimensiunea unui element, opacitate, rotire, și mai mult.
 Â · Aici, acolo, împărtășiți oriunde - Încărcați direct la un site de partajare video sau a genera fișierele de care aveți nevoie pentru a pune screencast pe o pagină web, dispozitivele Apple, sau trimite-l la iDVD.
 Â · - Trimite screencast-ul direct de la Camtasia la contul dvs. . Noi chiar îți dai hyperlink-ul și codul embed necesare pentru a partaja video imediat.
 Â · Screencast.com - Am construit Screencast.com pentru a elimina hassle de a posta clipuri video de pe web. Serverele noastre nu comprima conținutul dvs. ... deci calitatea pe care o încărcați este calitatea telespectatorii vedea. Și cu patru nivele de controale de confidențialitate, veți obține pentru a decide cine vede ce.
 Â · Dispozitivele mobile - Alegeți dispozitivul pe care doriți să-țintă și Camtasia produce un fișier cu dimensiunile corecte și formatul pentru această destinație. Orice opțiuni susținute de QuickTime sunt disponibile aici, de asemenea.
 Â · Web - Exportul unui fișier HD de calitate, împreună cu HTML necesar pentru a-l pune pe o pagină Web, pentru vizualizarea în orice browser care-Flash.

Cerințe:

 Â · Recomandat: calculator Mac cu un procesor Intel (dual core la 2,0 GHz sau mai rapid)
 Â · suport de cuarț Extreme
 Â · 1GB de RAM (2GB de RAM sau mai mult recomandat)
 Â · Aproximativ 4 GB de spațiu disponibil pe disc (cel puțin 4 GB de spatiu pe disc disponibil pentru înregistrări ulterioare recomandat)
 Â · QuickTime 7.5.5 sau mai târziu
 Â · CD necesar pentru instalare

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Camtasia for Mac on 11 Apr 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Camtasia for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review