FFmpeg 6.1-2023-11-11 / 6.1-2023-11-15 Pre-release

FFmpeg 6.1-2023-11-11 / 6.1-2023-11-15 Pre-release

Developer's description
Published by FFmpeg Developers on 19 Nov 2023
 • Size

  47.74 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  19 Nov 2023
 • Downloads

  4,104 (12 last week)

"Înregistrați și transmiteți flux audio și video"

FFmpeg este o soluție completă, cross-platform pentru a înregistra, converti și strela audio și video. Acesta include libavcodec - cea mai bună bibliotecă de codec audio / video.

FFmpeg este un cadru multimedia de conducere, capabil să decodeze, să codifice, să transcodeze, să moduleze, să demute, să filtreze și să joace aproape orice lucru pe care l-au creat oamenii și mașinile. Sprijină cele mai obscure forme antice până la marginea de taiere. Indiferent dacă au fost concepute de un comitet de standardizare, de comunitate sau de o corporație. Acesta conține libavcodec, libavutil, libavformat, libavfilter, libavdevice, libswscale și libswresample care pot fi utilizate de aplicații. Pe lângă ffmpeg, ffserver, ffplay și ffprobe, care pot fi utilizate de utilizatorii finali pentru transcodare, streaming și redare

Proiectul FFmpeg încearcă să ofere soluția cea mai bună din punct de vedere tehnic pentru dezvoltatorii aplicațiilor și pentru utilizatorii finali. Pentru a realiza acest lucru combinăm cele mai bune opțiuni de software gratuite disponibile. Preferim ușor propriul nostru cod pentru a menține dependențele de alte libs scăzute și pentru a maximiza partajarea codurilor între părți ale FFmpeg. Ori de câte ori nu se poate răspunde la întrebarea "best", susținem ambele opțiuni, astfel încât utilizatorul final să poată alege.

Securitatea este o prioritate ridicată, iar reexaminarea codului se face întotdeauna în funcție de securitate. Deși din cauza cantităților foarte mari de cod care atinge probleme de securitate nesigure, datele sunt inevitabile și, prin urmare, oferim actualizări cât mai rapide posibil a ultimelor noastre versiuni stabile, atunci când se găsesc noi probleme de securitate.

Toată lumea este binevenită în FFmpeg și toate contribuțiile sunt binevenite. Suntem bucuroși să primim reclame, solicitări de tragere, rapoarte de bug-uri, donații sau orice alt tip de contribuție.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FFmpeg on 19 Nov 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FFmpeg Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review