Monkey's Audio 8.81

Monkey's Audio 8.81

Developer's description
Published by Matthew T. Ashland on 18 Sep 2022
 • Size

  2.05 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  18 Sep 2022
 • Downloads

  4,780 (18 last week)

"Un utilitar rapid şi uşor audio."

Audio Monkey este un utilitar audio rapid si simplu care poate comprima muzică digitală.

Spre deosebire de metodele tradiţionale, cum ar fi MP3, OGG, sau LQT care se debarasa definitiv de calitate pentru a economisi spaţiu, Audio maimuţă face numai perfecte, bit-pentru-biţi copii de muzica.

Asta înseamnă că sună întotdeauna perfectă exact la fel ca originalul. Chiar dacă sunetul este perfect, el salvează încă o mulţime de spaţiu. (Cred că de ea ca un Winzip beefed-up pentru muzica).

Un alt lucru minunat este că aveţi posibilitatea să decomprima întotdeauna fişierele audio de maimuţă Înapoi la fişierele exacte, originale.

În acest fel, nu veţi avea de a reproduce colecţia de CD-uri pentru a comuta formate, şi vei fi întotdeauna în măsură de a recrea muzica CD-ul original, dacă vreodată se întâmplă ceva la dumneavoastră.

Caracteristici:

Audio  · eficientă (de compresie rapidă şi mare), Monkey este extrem de optimizat şi extrem de eficient.
 · un sunet perfect absolut nici o pierdere de calitate, ceea ce înseamnă că sună perfect şi decomprimă perfecta (este fără pierderi!)
 · Media Center, Winamp, şi un sprijin mai susţinut de mai mulţi jucători populare şi scarificatoare.
 · uşor interfaţa mediul Windows este atât de puternic şi uşor de utilizat
 · Free Audio Monkeys este complet gratuit!
 · Eroare de detectare audio Monkeys include CRCs redundante pentru a asigura buna decompresie a datelor (erori nu trece neobservat).
 · Etichetarea audio sprijinul Monkeys foloseşte propriile sale Tag-uri extrem de flexibile, Ape, astfel încât să puteţi administra cu uşurinţă şi catalogul Monkeys colecţia audio.
 · de sprijin extern programator - poti folosi Audio Monkey ca un front-end pentru toate nevoile dumneavoastră de codare.
 · codul sursa disponibil gratuit, SDK-ul simplu şi non-restrictivă de licenţe - alti dezvoltatori se poate folosi cu uşurinţă audio Monkey în programele lor - şi nu există acorduri de rele restrictive de acordare a licenţelor.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Monkey's Audio on 11 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Monkey's Audio Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review