Debut Pro Video Screen Recorder 7.38

Debut Pro Video Screen Recorder 7.38

Developer's description
Published by NCH Software on 10 Jun 2021

"Înregistrați videoclipuri de pe ecran sau de dispozitive video"

Debut Pro este un software robust de înregistrare video pentru Win. Cu Debut, creați înregistrări video și audio profesionale. Puteți utiliza zoomul digital pentru a realiza capturi de ecran sau pentru a înregistra videoclipuri de pe ecran, cameră Web sau alte dispozitive video. Captați întregul spațiu de lucru sau o porțiune selectată și salvați videoclipurile înregistrate sub formă de formate avi, flv, wmv sau alte fișiere video. Utilizați funcția de suprapunere pentru a obține mai multe vizionări pentru videoclipurile dvs. Trimiteți automat înregistrări video atunci când înregistrările au fost oprite sau trimise prin FTP. Setați debutul pentru a înregistra videoclipuri la anumite momente, pentru a înregistra jocuri pe calculator, a crea demonstrații, pentru a captura mesaje video și multe altele. Cu Debut Pro vă puteți bucura de flexibilitatea alegerii propriilor setări ale encoderului, opțiunilor de text și opțiunilor de timp, efecte color și video și multe altele!

Despre software-ul NCH
NCH ​​Software oferă peste 80 de soluții software audio, video și de afaceri ușor de utilizat, care îmbunătățesc productivitatea și utilitatea pentru întreprinderile mici și pentru consumatori. Concentrată pe nevoi specifice, ele produc software cu toate clopotele și fluierele brandurilor tipice, dar fără complexitate. NCH ​​Software oferă utilizatorilor ceea ce au nevoie la un preț pe care și-l pot permite.

Requirements: Windows XP/Vista/7/8/10

What's new in this version: Updated Interface, ability to record on screen movements

 • Updated

  10 Jun 2021
 • Downloads

  2,031 (6 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Debut Pro Video Screen Recorder on 10 Jun 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Debut Pro Video Screen Recorder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review