PocketCam (iOS, Android, Windows Phone) 2.1

PocketCam (iOS, Android, Windows Phone) 2.1

Developer's description
Published by Senstic on 1 Apr 2019
 • Size

  7.52 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows, Android, iPhone, iPod, iTouch, Handheld/Mobile Other
 • Price

  $4.99 Buy full version
 • Updated

  1 Apr 2019
 • Downloads

  158 (1 last week)

"Utilizați iPhone-ul, iPod Touch ca cameră web."

Video: http://www..com/watch?v=A69c4HHok3U

De ce să plătiți pentru o cameră web scumpe atunci când puteți utiliza iPhone-ul dvs. minunat pentru conferință video? Mai bine încă, camera Web iPhone este wireless! Acum, puteți utiliza iPhone-ul pentru a vă arăta în jurul casei / apartamentului pe aplicațiile preferate de messenger, cum ar fi Windows Live sau Skype.

PocketCam vă permite să utilizați iPhone-ul ca o cameră web wireless (și microfon!) Pentru computerul dvs. Windows sau pentru Mac (OS X 10.4 sau versiuni ulterioare). PocketCam transmite automat videoclipul capturat de camera dvs. iPhone, care poate fi apoi folosit ca și cum ar proveni dintr-o cameră web virtuală.

PocketCam funcționează cu orice aplicație Windows webcam sau video-conferință, inclusiv aplicații de mesagerie instantanee, cum ar fi MSN LIve Messenger, Skype, AIM etc. Pentru utilizatorii de Mac, PocketCam funcționează cu orice aplicații Mac care utilizează QuickTime pentru captura video, inclusiv GTalk, Skype și aMSN.

Puteți chiar să înregistrați videoclipul live de pe camera dvs. iPhone folosind un recorder webcam, cum ar fi QuickTime Pro.


INSTRUCȚIUNI:

1. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, descărcați și instalați software-ul PocketControl pentru Windows sau Mac de pe site-ul nostru: http://www.senstic.com/iPhone/PocketCam/PocketCam.aspx

2. În Windows, rulați PocketControl pentru Windows și asigurați-vă că serviciul PocketCam rulează pe computer. Pe Mac, rulați PocketControl și executați orice aplicație care utilizează o cameră web și selectați PocketCam ca cameră web preferată.

3. Porniți PocketCam pe iPhone, iar aplicația se va conecta automat la computer. Partea de jos a ecranului iPhone ar trebui să afișeze "Conectat la numele dvs._computer: port".

4. Porniți orice program de pe computerul dvs. care utilizează o cameră web și selectați "PocketCam" ca cameră web virtuală.

Bucurați-vă de fluxul live din camera dvs. iPhone ca sursă de cameră Webcam!

Instrucțiunile pas-cu-pas pot fi găsite la http://www.senstic.com/iphone/pocketcam/Supportaspx

Requirements: Requires PocketCam for iOS, Android, or Windows Phone

What's new in this version: Bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PocketCam (iOS, Android, Windows Phone) on 4 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PocketCam (iOS, Android, Windows Phone) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review