Xilisoft DVD to iPod Converter 5.0.62.0305

Xilisoft DVD to iPod Converter 5.0.62.0305

Developer's description
Published by xilisoft.com on 10 Mar 2010
  • Size

    9.67 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $29.95 Buy full version
  • Updated

    10 Mar 2010
  • Downloads

    183 (1 last week)

"Conversia în format DVD-Video iPod MPEG-4."

Xilisoft DVD la iPod Converter este un puternic DVD Ripper şi convertor video de instrument, care vă poate ajuta să converti DVD în format iPod Video MPEG-4, şi de la iPod formate audio, inclusiv MP3, AAC, M4A uşor şi rapid, cu rezultate de calitate perfectă. Ce e mai mult?, Puteţi captura imagini din filmele DVD cu el.Caracteristici principale:1. Sprijini toate tipurile de iPod si iPhone, inclusiv iPod touch, iPod classic, iPod Nano şi chiar iPhone.2. Acesta sprijină examinarea înainte de conversie şi de a lua instantanee atunci când examinarea.3. Rip DVD cu dimensiunea de fişier personalizat.4. Acest DVD la iPod Converter sprijină alegerea profile diverse în acelaşi timp de la unul;5. Puteţi alege pentru a prelua informatiile de la DVD-ul de internet în mod automat.6. Pentru a economisi timp, stabilit de mai multe profiluri de alegere concomitent pentru o singură sursă, şi apoi porniţi-un singur fişier în mai multe fişiere cu un singur click.7. Acesta vă permite să selectaţi subtitrare ţintă şi cale audio.8. Un instrument inteligent Calculator Bitrate vine pentru a vă ajuta să obţineţi dimensiunea fişierului precise şi salveze tine de probleme de a încerca rate de biţi pentru a obţine dimensiunea dorită pentru fişier.9. Se poate auto-împarte fişierul de ieşire pentru a se potrivi mai multe fişiere de la iPod-ul.10. Cu procesul de multithreading şi sprijinit de lot, faceţi clic pe un buton, DVD-Convertor iPod va converti automat fisierele mai multe la un moment dat, cu viteza de rapid DVD val mic.11. Acesta va verifica pentru actualizări în mod automat.12. Acesta oferă "Run Background" şi "După Ripping făcut" opţiuni pentru a face o funcţionare mai eficientă.13. Suport surround pe 5.1 canale sistem de sunet.14. A controla numărul de nuclee transformate în orice moment în timpul conversiei;15. CBR / VBR Formatul de ieşire poate fi selectat în mod liber pentru anumite profiluri;16. Controla cu uşurinţă volumul în timp ce examinarea DVD-video.Xilisoft Corporation se concentrează pe experienţa utilizatorului de-a lungul tuturor, oferind serviciul cel mai uşor de utilizat software-ul şi desăvârşit.

Requirements: 1GHz Intel/AMD processor or above, 256MB RAM, 30MB space for installation, DVD-ROM drive

What's new in this version: Control the number of processed cores at any time during conversion. CBR/VBR output format can be selected freely for certain profiles. Add function of volume control.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Xilisoft DVD to iPod Converter on 5 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Xilisoft DVD to iPod Converter Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review