AIFF MP3 Converter 3.2.977

AIFF MP3 Converter 3.2.977

Developer's description
Published by Hoo Technologies on 29 Apr 2011

"Conversia AIFF la MP3 şi MP3 în format AIFF."

AIFF MP3 Converter converteşte la AIFF MP3 si MP3 AIFF. AIFF, fişiere, în general, se încheie cu un FIA,.. AIFF,. Aifc, sau. Extensie AFC. Convertor se concentrează pe fişier AIFF, care acceptă aproape toate codec-urile din AIFF, caietul de sarcini, de exemplu, o lege-, mu-Law, IEEE 754 float, ima4, GSM, gwvw, şi aşa mai departe. Şi Convertor citeste ID3 tag în fişierul AIFF şi a transferurilor către fişierul de ieşire atunci când conversia.Aveţi posibilitatea să modificaţi parametrii de codare de fişiere ţintă, cum ar fi frecvenţa de eşantionare, rata de biţi, canale, şi de calitate. Deci, este posibil de a converti un fisier de dimensiuni mari la unul mai mic. Şi, adaugă software-ul sau păstrează ID3 tag-ul atunci când conversia. Software-ul sprijină pentru a creşte şi a reduce volumul de asemenea. Puteţi să vă alăturaţi, de asemenea, mai multe fişiere AIFF la o mare AIFF cu convertor.Software-ul sprijină, de asemenea, de conversie lot. Puteţi converti cea mai mare parte a fişierelor la un moment dat. Convertor suporta mai mult de 100 de fişiere audio şi video, şi converteşte la 30 de fişiere, cum ar fi AAC, AIFF, ALAC, AMR, FLAC, M4A, M4B, MP3, MP4, OGG, WAV, WMA, etc Software-ul este compatibil pe deplin cu 32-bit şi 64-bit Vista şi Windows 7.

Requirements: NA

What's new in this version: Normalizes volume of AIFF and MP3; Skips a couple of seconds of AIFF and MP3 file when converting; Converts specified duration of files; Improves user interface; Fixes bug.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AIFF MP3 Converter on 30 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AIFF MP3 Converter Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review