Aiseesoft Mac Video Enhancer 9.2.12

Aiseesoft Mac Video Enhancer 9.2.12

Developer's description
Published by Aiseesoft Studio on 16 Oct 2019

"îmbunătățirea calității video pentru utilizat"

Ce poate face un Mac Video Enhancer pentru tine? Puteți îmbunătăți calitatea videoclipului în multe privințe. Puteți să faceți ușor o rezoluție video de la 720p la 1080p chiar și 4K sau dacă doriți să optimizați luminozitatea și contrastul videoclipului dvs., acest amplificator de video Mac vă ușurează. În plus, dacă videoclipul dvs. are un zgomot zgomotos, puteți șterge și zgomotul de fundal cu un singur clic. Noile funcții de afișare a videoclipurilor adăugate oferă, de asemenea, o soluție bună pentru a vă stabiliza videoclipul.

Caracteristici cheie

1. Rezoluție video de vârf pentru utilizatorii de Mac
Aveți grijă la rezoluția redusă a videoclipului dvs.? Upscale rezoluție acum! Cu acest software, aveți nevoie doar de un singur clic pentru a vă scala rezoluția video de la 720p sau chiar rezoluție mai mică până la 1080p sau mai mare.

2. Optimizați luminozitatea și contrastul
Această funcție de bază face mai ușor să vă bucurați de videoclipul dvs. cu o luminozitate și un contrast adecvat. Reglați luminozitatea și contrastul în funcție de nevoile dvs.

3. Eliminați zgomotul video
Există vreun zgomot video murdar pe videoclipul dvs. capturat? Aiseesoft Mac Video Enhancer vă oferă o soluție bună pentru a elimina zgomotele albe de pe urma videoclipului. Mai târziu, vă puteți bucura de videoclipul dvs. cu imagini clare.

4. Stabilizați videoclipul
Aveți un videoclip agitat după înregistrarea cu telefonul sau cu tableta? Fără griji. Cu noua funcție de adăugare a videoclipurilor adăugate, puteți stabiliza cu ușurință videoclipul la unul normal.

5. Rotiți / împăturiți videoclipul în unghi drept
De ce nu încercați această funcție pentru a transforma videoclipul în unghi drept? Cu acest software, aveți posibilitatea să rotiți sau să răsturnați videoclipul în unghi drept cu ușurință.

Requirements: 1GHz Intel CPU or above, 1GB RAM or more.

What's new in this version: 1. Fix some bugs 2. Merge kernal modification

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Aiseesoft Mac Video Enhancer on 17 Oct 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Aiseesoft Mac Video Enhancer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review