AMC Screen Saver Construction Set 10.0a.2

AMC Screen Saver Construction Set 10.0a.2

Developer's description
Published by Alchemy Mindworks on 22 May 2020

"Construiţi distribuibile economizoare de ecran multimedia."

AMC Screen Saver Set de constructii se va construi distribuit multimedia pentru Windows economizoare de ecran de familia ta, logo-ul companiei, publicitatea pentru produsele dvs., teme de desktop sau fanteziile tale cele mai inventive. Puteţi asambla economizoare de ecran cu alegerea dvs. de imagini, sunete şi text. Importa cu uşurinţă grafice din cele mai populare formate, inclusiv JPG, PCX, TGA, BMP şi PNG, şi adăugaţi sunete din fişiere WAV si MIDI. AMC Set de Screen Saver de constructii vine cu animale, un puternic şi uşor de-la-maestru de programare capacitatea de applet care este rapid, flexibil şi uşor de utilizat. Puteţi parolă a vă proteja economizoare de ecran pentru a păstra locul de muncă în siguranţă, de a crea instalatori profesionale de Windows şi distribui economizoare de ecran cu nici un termen de ori sau DLL-uri de pierdut. Documentaţie extinsă va obţine până la viteza rapid. Vă invităm să descărcaţi o copie complet funcţional de evaluare şi să-l încercaţi. Proiectare protectoare de ecran pentru a afişa doar despre orice vă puteţi imagina.

What's new in this version: Fixes a bug in the Save function. Addresses several Windows 7 issues. Addresses a number of GDI and performance issues.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AMC Screen Saver Construction Set on 17 Dec 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AMC Screen Saver Construction Set Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review