BlazePhoto 2.6

Developer's description
Published by BlazeVideo, Inc. on 7 Sep 2022

"Organizează, editează, creează, împărtășește cu ușurință imaginea"

BlazePhoto, un utilitar foto digital puternic și complet, integrează importul, previzualizarea, organizarea, editarea, crearea și partajarea fotografiilor.
Blazephoto vă permite să clasificați, vizualizați și editați în mod flexibil imaginea. Există, de asemenea, mai multe opțiuni de partajare disponibile pentru a vă alege, puteți imprima, trimite un e-mail, arde CD-ul, crea slideshow DVD, slideshow ca fișiere AVI și creați album HTML sau încărcați imagini pe Facebook pentru partajare online.
BlazePhoto oferă o soluție ideală pentru organizarea și bucurarea amintirilor pe care le aveți, vă oferă o modalitate interesantă și ușoară de a vă împărtăși amintirile cu oricine, oricând și oriunde.
BlazePhoto suportă cele mai populare formate de imagine: JPG, BMP, TIF, GIF, PNG, WMF, EMF etc. BlazePhoto suportă de asemenea EXIF2.1, pentru cele editate sau convertite JPG, TIF, informațiile lor EXIF ​​nu se vor pierde.
Imagini de import: BlazePhoto acceptă mai multe locații de imagine, poate importa imagini din folderul hard disk, CD / DVD, DC / DV, PC Cam sau orice alt dispozitiv detașabil; BlazePhoto poate captura în timp real și salva imaginea de pe PC-ul Cam, transferă imaginea între DC și folderul hard disk; BlazePhoto vă permite, de asemenea, să căutați liber imaginea dorită.
Organizați fotografii: BlazePhoto sortează imaginea după persoane, etichete de locație și evenimente și puteți să creați propriile etichete favorite.
Previzualizarea fotografiilor: furnizate cu mai multe moduri de previzualizare a imaginilor: obțineți o fotografie de pe disc, din istoric sau din catolog; acceptă o singură imagine, o miniatură mare, o miniatură mică, modurile de afișare a imaginilor Preview_Thumbnail, de asemenea, puteți vizualiza imaginile de pe ecran și slide show-ul complet.
Editați fotografiile: editați cu ușurință imaginea, oferită cu mai multe funcții de editare populare, cum ar fi rotirea, decuparea, răsturnarea, redimensionarea, etc. Suportă funcția de îmbunătățire: eliminarea efectului de ochi roșii, reglarea culorii, estomparea / sprijină crearea funcției: adăugați text, adăugați clip, adăugați cadru, adăugați filtre precum Mosiac, Windy, Motion, Gray, Emboss etc.

Requirements: 1GHz or above Intel or AMD processor, 512MB or above

What's new in this version: Newly support to upload photos to Facebook

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested BlazePhoto on 7 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
BlazePhoto Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review