AutoPlay Media Studio 8.0.2.0

AutoPlay Media Studio 8.0.2.0

Developer's description
Published by Indigo Rose Software on 8 Feb 2018

"Visual Redare Dezvoltare Software"

AutoPlay Media Studio 8 este un instrument de dezvoltare software, care oferă dezvoltatorilor de software si programatori abilitatea de a crea complet dotate interactive multimedia, aplicaţii Windows folosind un software vizual drag-and-drop mediu de dezvoltare. Ce ar dura săptămâni pentru a construi cu ajutorul instrumentelor traditionale de dezvoltare de software (C, C + +, Java, Visual Basic, Delphi), pot fi create acum rapid de către oricine. Foloseste-l pentru a crea aplicatii de baze de date şi Internet, interfeţe autorun CD / DVD / USB / Blu-ray, software-ul multimedia şi multe altele.AutoPlay Media Studio vizuală rapidă a mediului de dezvoltare a aplicaţiilor de programare software-ul face mai repede şi să faciliteze procesul de dezvoltare software. A construi software-ul multimedia, software-ul de afaceri şi aplicaţii software pentru utilizare pe Windows 7, Vista şi XP. Trageţi şi tehnologie reduce meniurile de testare a software-ului şi software-ul sarcina prototipuri şi creşte calitatea software-ului. Dezvoltarea de software Agile este mai usor cu AutoPlay Studio mediu de dezvoltare rapidă a aplicaţiilor!Pur şi simplu picătură videoclipuri, imagini, Flash, HTML, muzica, fisiere text, şi documentul de pe paginile de Autoplay Media Studio şi dialoguri şi mutaţi-le în poziţie cu ajutorul mouse-ul. După ce aţi creat interfaţa vizuală, adăugând în interactivitate puternica este o clipă. Cu Expertul de acţiune, tot ce trebuie este de câteva clicuri şi un formular de umplere-in-the-spaţii. Cu peste 865 acţiuni la nivel înalt, pentru a alege de la, cum ar fi parsare XML, trimiterea de e-mail, care rulează aplicaţii, descărcarea de fişiere, navigarea site-uri web, redare video si audio multi-canal de amestecare, se poate dezvolta orice vă puteţi gândi.Noul motor de programare Lua 5.1 limbaj de scripting deschide posibilitati nelimitate. Cu evidenţierea sintaxei complete, completarea automată a codului, funcţiile şi structurile de control, este un sistem extrem de flexibil. Este perfecta de dezvoltare instrument de software pentru dezvoltatorii de software, administratori de reţea, programatori, consultanţi, copii ISV sau oricine crearea software-ului sau de a face dezvoltare de software pentru Windows.

Requirements: 512 MB RAM

What's new in this version: Major new version of AutoPlay Media Studio, Indigo Rose Software's multimedia software development tool. This visual software development tool helps software developers write professional software applications for Windows, including autorun CD/DVD/BLU-RAY's, database applications and autoplay menus.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AutoPlay Media Studio on 14 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
AutoPlay Media Studio Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (14 votes)
Good
Your rating
Your review