MediaMenu 1.40

Developer's description
Published by Alberto Martinez Perez on 7 May 2020
 • Size

  1.00 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  7 May 2020
 • Downloads

  86 (1 last week)

"Meniu pentru prezentarea media stocată pe un CD"

Acest program este un meniu pe ecran complet personalizabil, conceput pentru a prezenta conținutul media (MP3, video, ...) stocat pe un CD sau alt suport. Meniul este configurat printr-un fișier .INI standard (nu există încă o interfață de configurare). Unele dintre caracteristicile sale sunt:

- Număr de articole personalizabile, fiecare dintre ele poate reda un fișier (folosind un player personalizat), arată un submeniu (album), arată un text cu un vizualizator intern, lansează un program extern sau lansează și hyperlink (folosind navigatorul implicit al sistemului) .
- Articole personalizabile: puteți alege dimensiunea fontului, tipul, conturul, culoarea și imaginile cu buline Poate instala temporar un font TTF și îl poate folosi în textele din meniu.
- Fundal personalizabil: culoare sau imagine solidă. Tipurile de imagini acceptate sunt .JPG și .BMP. Imaginea de fundal poate fi centrată, întinsă la dimensiunea ecranului sau în stil mozaic.
- Fonturile, culorile și imaginile sunt configurabile în fiecare submeniu (album). Puteți selecta un player pentru fiecare album.
- Opțiunea de a reda un sunet de fundal. Tipurile de sunet acceptate sunt .WAV, .MID și .RMI. Fișierul .WAV poate fi comprimat (de exemplu, cu MP3).

De asemenea, mai multe programe sunt incluse cu MediaMenu:

- HTMLColors: o mică utilitate pentru a obține codul hex pentru culorile.
- RunMp2: Un program mic pentru a lansa Windows Media Player.
- Tiny Image Viewer: O mică utilitate pentru afișarea imaginilor în modul ecran complet. Poate fi utilizat pentru a afișa imagini din MediaMenu.
- Instrument de instalare MediaMenu: Acest instrument este proiectat pentru a instala MediaMenu și fișierele media adecvate pe hard disk. Este util în special pentru filmele care ocupă mai mult de 1 CD.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MediaMenu on 7 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MediaMenu Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review