MixPad Professional Audio Mixer 7.45

MixPad Professional Audio Mixer 7.45

Developer's description
Published by NCH Software on 10 Jun 2021

"MixPad MP3, Muzică și Audio Mixing Software"

MixPad Professional este un studio de înregistrare multitrack și un software de mixare a muzicii conceput pentru producția audio profesională. Cu MixPad Music Mixer puteți mixa un număr nelimitat de piese muzicale, vocale și audio cu suport pentru mai multe formate decât orice alt mixer. Simplu trageți și fixați melodiile sau înregistrați propriile piese. Editați melodiile dvs. și utilizând tăierea, tăcerea, îmbinarea și multe alte instrumente de editare. Utilizați eticheta de identificare pentru a urmări detaliile muzicii dvs.

Dacă sunteți în căutarea unor sunete suplimentare, trageți audio din Biblioteca de sunet NCH. Adăugați efecte audio, inclusiv EQ, compresie, reverb și multe altele. Asigurați-vă că sunetele dvs. sunt mai interesante prin aplicarea efectului distractiv interesant. Creați-vă propriul midis și bate direct în MixPad. Rămâneți organizat și faceți referințe rapide utilizând Marcaje. Mix la mp3, inscripționați pe CD sau încărcați fără probleme audio pe SoundCloud prin intermediul MixPad.

Requirements: Windows XP/Vista/7/8/10

What's new in this version: New Release

 • Updated

  10 Jun 2021
 • Downloads

  7,732 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MixPad Professional Audio Mixer on 10 Jun 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MixPad Professional Audio Mixer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (18 votes)
Good
Your rating
Your review