Serato DJ Pro 2.3.5

Serato DJ Pro 2.3.5

Developer's description
Published by Serato on 19 May 2020
 • Size

  0.00 KB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $99.00
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  1,693 (5 last week)

"Viitorul software-ului profesionist DJ"

Creați modificări personalizate, extindeți și reimaginați muzica. Cu fiecare melodie din bibliotecă puteți crea și salva până la 6 flips. Acest lucru se poate face în modul offline sau în zbor cu hardware-ul conectat.

Nu numai un tampon de schiuri, Serato Flip poate fi de asemenea folosit ca un instrument puternic DJ. Setul de control simplu, dar eficient, proiectat cu DJ în minte vă permite să îl utilizați în setul dvs. în mai multe moduri:
- Efectuarea de batai.
- Extindeți intros, defalcări sau depășiri pentru o mai bună amestecare.
- Autoscanarea versurilor sau a corurilor în cântece.

DVS este un termen industrial pentru "Sistemul digital de vinil", adică emularea controlului de vinil pentru redarea fișierelor audio digitale. Rezultatul este redarea audio digitală care seamănă cu muzica dintr-o înregistrare analogică de vinil.

Odată ce ați achiziționat și ați activat Serato DVS Expansion Pack din meniul de configurare, puteți acum să utilizați placa de sunet a controlerului pentru a citi Seraton Noisemap? Vinyl Control sau CD-uri, aceasta înseamnă că puteți conecta CDJ-urile sau platanele direct la intrările de pe În spatele controlerului și extindeți configurația.

Hărțiți caracteristici suplimentare ale software-ului, cum ar fi defilare bibliotecă și rulouri de buclă pentru a obține mai mult control, chiar dacă nu aveți aceste caracteristici disponibile pe hardware-ul dvs.

Biblioteca Serato DJ a fost refăcută pentru a permite o gestionare mai eficientă a fișierelor. Acum puteți încărca biblioteci mai mari și puteți avea mai multă muzică la îndemână.

Tot ce trebuie să faceți este să conectați hardware-ul suportat și Serato DJ este gata să plece. Nu este nevoie să reconfigurați.

Puteți folosi Serato DJ cu o gamă largă de producători de hardware de cea mai bună calitate din lume, în funcție de preferințele dvs. sau nivelul de calificare de la mixere DVS, interfețe sau CDJ-uri până la controale Pro și intrare.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Serato DJ Pro for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (10 votes)
Excellent
Your rating
Your review