Voxengo Pristine Space 1.8

Voxengo Pristine Space 1.8

Developer's description
Published by Voxengo on 7 May 2020
 • Size

  1.69 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $119.95 Buy full version
 • Updated

  7 May 2020
 • Downloads

  135 (1 last week)

"Convoluția Reverb Plugin"

Pristine Space este un plugin VST audio nativ, care vă permite să utilizați impulsuri reverb convoluție în proiectele dvs. audio.

Spațiul pristinic a fost creat în principal pentru perfecționiștii reverb de impuls: nu implementează diverse abordări "combo" care încearcă să economisească ciclurile CPU, creând o coadă reverb sintetică în loc să efectueze o convoluție completă. Deoarece astfel de abordări, în multe cazuri, dau rezultate nesatisfăcătoare dacă vă așteptați ca acestea să sune exact ca sunetul inițial de reverb impuls, am decis să nu le folosim. În schimb, am optimizat la maximum atât eficiența procesării convoluției, cât și latența plug-in-ului.

Spațiul Pristine este un procesor cu 8 canale de convoluție. Fiecare canal este independent de celelalte, ceea ce face posibilă utilizarea spațiului Pristine în diferite configurații surround. De asemenea, permite utilizatorului să aplice o prelucrare "adevărată stereo", în care fiecare canal stereo utilizează propriul impuls reverb (care necesită 4 canale de convoluție în total). Proiectanții de sunet și altele asemănătoare pot folosi funcția de procesare serial convulsie Pristine Space (care permite procesarea sunetului cu mai multe impulsuri în ordine).

În timp ce Spațiul Pristine nu oferă diferite caracteristici de transformare a impulsurilor, acesta oferă în continuare câteva opțiuni de editare a impulsurilor non-distructive foarte eficiente, incluzând volumul, lățimea stereo, panoul stereo, trecerea joasă și filtrarea în trepte superioare, faza de egalizare. Puteți, de asemenea, să inversați, să tăiați și să compensați timpul cu ușurință, nedistructiv.

Apropo, spațiul Pristine Space poate lucra cu o latență de până la 64 de probe (1,5 ms la 44,1 kHz), ceea ce face posibilă utilizarea acestuia în timpul urmăririi.

Fișiere impulsuri pentru Spațiu Pristine:

Această pagină a site-ului nostru web vă oferă fișiere de reverb cu impulsuri gratuite descărcate: [url = / impulses / target = _blank] Impulsuri gratuite Reverb.

Consultați și ImpulseRecord [url = http: //shop.impulserecord.ieasysite.com/ target = _blank].

Requirements: Audio host application with VST or AudioUnit plug-in support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Voxengo Pristine Space on 7 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Voxengo Pristine Space Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review