Voxengo Voxformer 2.10

Voxengo Voxformer 2.10

Developer's description
Published by Voxengo on 18 May 2015
 • Size

  7.52 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $69.95 Buy full version
 • Updated

  18 May 2015
 • Downloads

  628 (1 last week)

"benzi de canal vocal plugin audio."

Voxformer este un multi-funcțional vocal canal benzi UA și VST plug-in pentru aplicații audio profesionale. Combinarea mai multor module de prelucrare de calitate profesională, Voxformer a fost conceput pentru a fi o soluție completă pentru toate nevoile dvs. de procesare vocală - să fie vorbit sau cântat voce.

Cea mai tare caracteristică a Voxformer este-un singur buton compresor vocal. Folosind doar un singur buton, puteți obține un sunet vocal profesionist strâmt, deschis și definitivă, cu o articulație excelent instantaneu. Tu nu trebuie să vă faceți griji cu privire la raportul comun și de make-up controale câștig, deoarece acestea sunt selectate automat de algoritmul de compresie avansate în timp ce parametrii de atac și de eliberare sunt stocate într-un mod prestabilit. Mai mult decât atât, Voxformer dispune de două compresoare de acest tip, permițându-vă să aplice fie o cu două benzi sau două trepte (serial) de compresie vocală.

Voxformer de asemenea, caracteristici de-Esser cu frecvență centrală selectabile și prag. Multibandă gate de zgomot este disponibil, care, într-o manieră similară cu compresor, a fost conceput pentru a aduce ușurința de tuning oferind în același timp rezultate excelente sonice. Pentru cei carora le place un sunet vocal saturat, Voxformer pune în aplicare un modul special care se aplică o saturație buna. O altă caracteristică utilă Voxformer are de oferit este prezența stimularea modulului, pe care le puteți utiliza pentru a adăuga unele strălucire și spațiu pentru voce.

Ca o atingere de finisare, Voxformer vă oferă o 5 benzi de egalizator flexibil, ușor de manipulare prin parametri (pre / post selectabil) cu un timp real de ieșire etapă transformată Fourier rapidă (FFT) afișare analizor de spectru. In cele mai multe cazuri Voxformer pot fi folosite pentru procesarea unei game largi de instrumente de lângă voce.

Requirements: Audio host application with VST or AudioUnit plug-in support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Voxengo Voxformer on 18 May 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Voxengo Voxformer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review