WIDI Recognition System Professional 4.5

WIDI Recognition System Professional 4.5

Developer's description
Published by WIDISOFT on 24 Jan 2018
 • Size

  10.59 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $199 Buy full version
 • Updated

  24 Jan 2018
 • Downloads

  1,989 (1 last week)

"Transcrie audio la MIDI"

Sistemul de recunoaștere WIDI este un transcrier polifonic Audio pentru MIDI cu un editor MIDI avansat. Funcția principală a programului este de a transcrie fișiere audio în MIDI și apoi de a ajuta la rearanjarea rapidă și eficientă a fișierului convertit. Programul recunoaște piese pentru CD, fișiere MP3 și Wave și produce automat fișiere MIDI polifonice în câteva secunde. În plus, sistemul de recunoaștere WIDI este capabil să convertească muzica în zbor, pe măsură ce cânți sau jucați un instrument muzical. Algoritmii inovatoare de recunoaștere WIDI garantează cea mai bună calitate a conversiei disponibile vreodată.

TrueTone Editor este instrumentul din WIDI Recognition System Professional Edition, care permite utilizatorilor să corecteze rezultatele recunoașterii automate cu o comparație vizuală a vârfurilor spectrogramului cu notele. Vizualizatorul de scoruri notează automat datele MIDI de îndată ce se fac modificări. Utilizatorii posedă opțiunile de a adăuga și șterge note muzicale, ajustarea pitch și durată și permite redarea, inclusiv redarea sincronizată cu fișierul audio sursă. Pentru a spori lizibilitatea scorului, editorul TrueTone gestionează liniile de bare pentru poziționarea, adăugarea sau ștergerea ușoară în modul vizual sau se poate folosi instrumentul Tapping, aranjând liniile de bare pe urechi. Din moment ce WIDI 4.5, încetinirea redării audio este disponibilă și pentru o corectare mai eficientă a scorului manual.

WIDI acceptă setările de recunoaștere pentru diferite tipuri de muzică, predefinite sau create de utilizatori. Expertul de recunoaștere vă va ajuta să obțineți primele rezultate doar în câteva momente după pornirea inițială și vă familiarizează simultan cu programul.

Indiferent dacă sunteți un amator sau un profesionist, sistemul de recunoaștere WIDI vă va ajuta să transcrieți sau să rearanjați compozițiile muzicale și să aflați mai multe despre muzică.

Requirements: 256Mb RAM, 35Mb HDD

What's new in this version: Automated transcription is now much faster for Euclid algorithm. Audio playback at 50% speed without pitch change is now available. Added support for reading 24 and 32 bit Wave files.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WIDI Recognition System Professional on 24 Jan 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WIDI Recognition System Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review