Replay Radio 2024.3.15.21

Replay Radio 2024.3.15.21

Developer's description
Published by Applian Technologies on 9 Apr 2024

"În mod automat de înregistrare & Convert emisiuni radiofonice"

Emisiuni de radio de înregistrare în mod automat, stații - inclusiv Sirius / XM, BBC, NPR - și podcast-uri. Alegeți de la 1000 de anunturi / post de radio din Replay Radio Media Guide. Ghidul este actualizat în mod regulat astfel încât toate listările sunt actuale. Descoperiți noi emisiuni sau re-descoperi vechi favorite. Conversia înregistrările pentru toate formatele populare și vă bucurați de ele când și unde doriți.

Replay Radio este cea mai ușor de utilizat pentru a recorder radio. Alege doar un spectacol sau stație de ghidul de built-in, și programele Replay Radio și înregistrează în mod automat spectacolul pentru tine. Apoi asculta on-demand de la telefon, tabletă sau PC.

Pur și simplu găsi dumneavoastră preferat Radio Show din Ghidul nostru mass-media, ambalate cu mii de spectacole și stații de populare. Faceți clic pe un buton și Replay Radio adaugă stația, ori spectacol și zi la programul. Doar a pus-o și lăsați-l. Puteți adăuga spectacole personalizate, de asemenea.

Pentru telefoane mobile și tablete, Replay Radio susține Dropbox, Google Drive sau SkyDrive pentru sincronizarea fișierelor audio înregistrate. Minunat. Încercați să-l azi!

Requirements: Windows 11, 10, 8, 7, Vista and XP

What's new in this version: Added new splitting functions: split long recordings at regular intervals or at specific times. Better conversion support. Now can record from line-in. Support for audio splitting and "at complete" schedule events. Fix for shorthand timestamp naming in split recordings. Other general bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Replay Radio on 9 Apr 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Replay Radio Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (3 votes)
Poor
Your rating
Your review