Magic Audio Recorder 7.4.0.11

Magic Audio Recorder 7.4.0.11

Developer's description
Published by Magic Video Software Inc. on 13 Mar 2014

"Casete de înregistrare și APL???? E pe CD sau MP3, WMA"

Magic Audio Recorder este un software profesional pentru a înregistra casete dumneavoastră și APL de a CD sau MP3, WMA;???? Orice înregistrare puteți auzi prin difuzoarele PC-ul de pe PC-ul dvs., reduce zgomotul de la înregistrările pe bandă, a spori calitatea de ansamblu a sunetului cu egalizator nostru.
Și-l poate ajuta să vă pentru a salva înregistrările de casete de (de familie), evenimente vă prețuim pe CD sau MP3; înregistra lui CG dumneavoastră și 45, care au fost lipite pe pod pentru vârstele de CD; reda casete preferate sau de vinil LP de pe CD player-in masina ta sau pe player-ul MP3, salva LP-ul și colectarea casetă de deteriorare, și ECORD orice altă sursă audio de pe PC-ul dvs., și mult mai mult!
Ia casetele și APL???? De a CD-te rapid și ușor cu Magic Audio Recorder. Tot ce ai nevoie este un echipament audio, un PC și software-ul nostru. Cel mai bun de tot: puteți încerca de 7 ori pentru gratuit. Odată ce youâ???? Am pus APL ta???? S și casete pe CDA???? S, înregistrările tale sunt în siguranță și le puteți juca oriunde vrei.

Requirements: Pentium 233 MHz, 64 MB RAM, 50M HD

What's new in this version: More bug was fixed.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Magic Audio Recorder on 13 Mar 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Magic Audio Recorder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review