Adobe Audition CC CC 2020 Build 13.0.6.38

Adobe Audition CC CC 2020 Build 13.0.6.38

Developer's description
Published by Adobe on 19 May 2020
 • Size

  13.53 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.99
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  15,522 (23 last week)

"De înregistrare, se amestecă, Edit, şi Master audio digital"

De înregistrare, se amestecă, Edit, şi digitale de fisiere audio cu instrumente puternice care aduc flexibilitate si control la Studio desktop.

A crea cu uşurinţă muzică, produce spoturi radio, şi de a restabili înregistrări imperfecte. Adu audio şi video, împreună cu integrarea inteligentă cu aplicaţii video Adobe


Caracteristici de top în Adobe Audition 3

Virtuale VSTi instrument de sprijin

Bucuraţi-vă de suport pentru o gamă mai largă de instrumente virtuale. Pur şi simplu adăugaţi o piesa gazdă MIDI pentru a se amestecă dvs., alegeţi un instrument, şi apoi a înregistra audio nou în Sequencer.

Îmbunătăţirea editare multitrack

Economisiti timp si precizie creştere de editarea clipuri grupate împreună. Auto-crossfade clipuri în multitrack amesteca pentru a vizualiza rapid fişierele împreună. Faceţi clic-şi-tragere la decolorare se ocupă de clipuri pe piste şi în Vizualizare Editare pentru a edita mult mai rapid.

Îmbunătăţită spectrale de editare

A face o selecţie în formă liberă, în spaţiu de frecvenţă cu Paintbrush Efecte şi să aplice efecte în diferite grade la selecţie. Smooth peste o regiune selectată pentru a repara automat clicuri, POP, şi alte zgomote cu ajutorul Spot Healing Brush.

Top / Tail Vizualizări

Aveti nevoie de un mod rapid şi uşor de tweak începutul şi sfârşitul unei bucle sau alt fişier audio? Cele mai noi Top / Tail Vizualizări vă permit să zoom în începutul şi sfârşitul unui fişier astfel încât să puteţi adăuga rapid dispare precise, păstrând în acelaşi timp, având în vedere întregul dosar.

Noi efecte

Adobe Audition 3 include noi efecte, cum ar fi convoluţie Reverb, Delay Analog, instrument de mastering, Suite chitara, si Tube-modelat compresor.

Superior de performanţă

Obţineţi performanţe superioare şi să profite de noile procesoare multicore. Motorul optimizat permite amestec de mai multe melodii si efecte pe aceeaşi maşină, oferind o varietate mai mare de procesare si mai repede.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Adobe Audition CC for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (108 votes)
Good
Your rating
Your review