Music Catalogue 4.5

Developer's description
Published by Graphicalic on 17 Jan 2013

"Organizați colecția de muzică într-o soluție"

Muzica Catalogul face mai ușor pentru tine de a gestiona toate înregistrările, CD-uri, casete și MP3 este într-o singură bază de date. Programul face mai ușor pentru a căuta și de a găsi piesa sau artistul pe care il cautati. Găsiți album și a vedea toate melodiile de pe el sau găsi toate piesele cu un anumit cuvânt în titlu. Sorta lista dvs. ca v-ar nevoie de ele sau de a face o imprimare de lista completă de muzică sau o listă de piese de un anumit album. Sistemul face posibilă pentru a insera o imagine a capacului pe care le puteți găsi pe Internet sau le-ați scanat-te.
Puteți introduce informații colector ca preț, evaluare, stil și mult mai mult. Include câmpuri personalizate.
Puteți introduce un link la fișierele MP3 aveți pe hard disk sau CD-uri. Click pe link-ul din program pentru a reda fișierele de acolo sau faceți clic dreapta și a reda fișierul cu player-ul implicit.
Puteți introduce, de asemenea, diferite informații despre artist sau trupa, inclusiv o imagine. SE lista de înregistrări care artistul / trupa au lansat și atunci când a fost lansat - și cu un singur clic pe mouse-ul puteți citi toate informațiile pe care le-au introdus cu privire la înregistrare.
Puteți trece de la o foaie de informații la altul și vă mutați ușor și logic în muzică catalog. Nici o altă soluție o face atât de distractiv și ușor de manevrat tot ce informațiile.
Acest demo vă permite să efectuați 10 înregistrări în baza de date.

Requirements: 16 MB RAM, Internet Explore 4.0 or later

What's new in this version: Easier navigation, custom fields added, album rating

 • Updated

  17 Jan 2013
 • Downloads

  442 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Music Catalogue on 17 Jan 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Music Catalogue Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review