CombiWave Jingle Player PRO 4.4.77.46

CombiWave Jingle Player PRO 4.4.77.46

Developer's description
Published by combiwave.com on 3 Mar 2018

"CombiWave joacă jingle-uri prin taste."

CombiWave este un ușor de utilizat multi-fișier player audio / jingle. Acesta vă permite să încărcați și acces de până la 99 de fișiere audio dintr-o dată. Joaca MP3, OGG, WAV și WMA (plus multe altele), unul câte unul și / sau suprapus prin simpla apăsare a unei taste de pe tastatură standard de computer și de a crea, astfel, o expoziție audio profesional pentru publicul.
      CombiWave coș Mașina digital este utilizat în medii vii de DJ, muzicieni și oameni de spectacol, la spectacole de teatru, la prezentări și în scopuri educaționale, cum ar fi cursuri de limbi străine. Posturile de radio din intreaga lume au descoperit CombiWave ca o soluție simplă și accesibilă de a juca jingle-uri de pe aer prin utilizarea unui calculator obișnuit. Dacă sunteți un om de spectacol de bâlci puteți declanșa dvs. jingle-uri corecte distractive convenabil folosind CombiWave. În timp ce programe similare sunt punct de vedere financiar la îndemâna sau insuficient punct de vedere tehnic să funcționeze ca o sursă pentru scopuri de înregistrare CombiWave este un instrument favorabil și cuprinzător de redare pentru a produce podcast-ul arată pe zbor. Crearea unui exponat audio profesionale nu a fost niciodată atât de ușor!

What's new in this version: notes-field for each slot, colors can now be assigned to slots, separate buttons to close a slot/to show a slot's menu

 • Updated

  3 Mar 2018
 • Downloads

  1,016 (4 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CombiWave Jingle Player PRO on 3 Mar 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CombiWave Jingle Player PRO Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review