DVDFab Media Player 3.2.0.1

DVDFab Media Player 3.2.0.1

Developer's description
Published by Fengtao Software Inc. on 12 May 2020

"Din lume la cele mai bune Blu-ray și DVD player media."

DVDFab Media Player este un software media player bazat pe Windows, care se numește "lumile lider Blu-ray Software" de către utilizatori. Aceasta nu numai că joacă Blu-ray și DVD, discuri, dar, de asemenea, redă foldere Blu-ray & DVD, fișiere imagine ISO și alte fișiere video în diferite formate. Și meniu complet de navigare pentru Blu-raze și Cinavia protejate Blu-raze și înregistrări video sunt de asemenea suportate.

Caracteristici tehnice importante:

1. meniul de navigare completa pentru film Blu-ray.
Meniul complet de navigare este disponibil pentru Blu-ray care vă permite să obțineți o experiență de control complet. Sau, puteți alege un mod rapid și simplu de a juca doar filmul principal.

2. Suport complet Cinavia protejate Blu-raze și înregistrări video.
DVDFab Media Player este primul software jucător din lume capabil de a juca Cinavia protejate Blu-raze și înregistrări video. Totul este neted.

3. redare gratuită a fișierelor Blu-ray și DVD ISO, foldere și alte fișiere video pentru totdeauna.
DVDFab Media Player este un program gratuit de la premisa că îl utilizați numai pentru redarea fișierelor Blu-ray și DVD ISO, foldere de film, și alte clipuri video în formate populare.

4. Schimbare de piele daca doresti.
Acolo sunt unele built-in șabloane de piele pentru tine de a alege. Și, tot mai multe skin-uri vor fi adăugate în zilele următoare. Așa că, schimba aspectul player-ul la ceea ce iti place.

5. In timp de decriptare pentru filme recent lansat.
DVDFab Media Player acceptă întotdeauna filmele lansate recent, atâta timp cât vă permite să accesul la Internet și a obține un avantaj de server puternic.

6. Viteza extrem de rapid economisește timp.
Este extrem de rapid atunci când vine vorba de viteza de lansare și viteza de încărcare. Ca rezultat, este asigurată o experiență de utilizare superioară fără așteptare.

Pentru mai multe informații despre DVDFab Media Player, vă rugăm să vizitați www.dvdfab.cn/media-player.htm.

Requirements: Windows 10/8.1/8/7/Vista (32-bit/64-bit)

What's new in this version: 1.Fix a problem that the msvcr120.dll is missing on certain computers.2.Fix a problem that the disc menu background does not display when playing back the 4K Ultra HD Bluray sources in certain cases.3.Fix a problem that the HDR alert does not show up when playing back the 4K Ultra HD Bluray source.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DVDFab Media Player on 12 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DVDFab Media Player Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (17 votes)
Excellent
Your rating
Your review