IMS Free On-Hold Player for Mac 3.31

IMS Free On-Hold Player for Mac 3.31

Developer's description
Published by NCH Software on 28 May 2020
 • Size

  2.83 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $0
 • Updated

  28 May 2020
 • Downloads

  155 (1 last week)

"Telefon în așteptare mesaje music player pentru Mac"

IMS redă mesaje de telefon în așteptare sau muzică utilizând un computer cu orice placă de sunet standard sau modem vocal pe computerele Mac OS X. Calculatorul poate fi utilizat în continuare ca normal.

Dacă aveți un computer Mac OS X în biroul dvs., acesta este modul cel mai avansat și mai accesibil de a reda mesajele de așteptare apelanților dvs. atunci când sunt în așteptare sau sunt transferați.
Caracteristicile mesajelor IMS pe Hold Player:
* Mixarea în timp real a mesajelor și a muzicii pentru a crea o prezentare nesfârșită.
* Programarea mesajelor pentru a începe și expira la anumite date și pentru a juca numai în anumite zile ale săptămânii sau orelor din zi.
* Audio complet digital care vă asigură că mesajele dvs. sună bine, sunt clare și sunt ușor de ascultat.
* Aproape nelimitat mesajul și capacitatea de muzică.
* Formula de "logică fuzzy" de ultimă generație atinge rata optimă de rotație a mesajelor.
* Control direct al utilizatorilor asupra mesajelor și al programării mesajelor. Aveți posibilitatea să controlați planificarea direct de la computer sau puteți seta de la studioul care produce mesajele.
* Mesaje înregistrate de utilizator. Software-ul este de obicei folosit cu mesaje înregistrate profesional, dar software-ul vă permite, de asemenea, să vă înregistrați propriile mesaje direct și simplu prin conectarea unui microfon.
* Actualizări automate ale Internetului online sau actualizări pe un disc de 3,5 "sau pe CD-ROM. Conexiunea automată la Internet asigură că, dacă utilizați un studio pentru a produce mesajele în mod regulat, mesajele dvs. pot fi încărcate automat de către studioul de producție.
* Pentru utilizarea cu sisteme de telefonie PBX cu caracteristică de mesaje / muzică în așteptare sau cu o singură linie cu modem vocal.

O versiune profesională este disponibilă de la NCH Software.

Despre software-ul NCH

NCH ​​Software este un lider în domeniul software-ului pentru Windows, Palm, Pocket PC și Mac OS X în domeniul audio, video, muzică, mp3, cd, dvd, telefonie, dictare, transcriere, afaceri și software de utilitate pentru calculator. NCH a lansat peste 80 de produse începând cu anul 1993 și au primit numeroase premii pentru excelența software-ului.

Requirements: Mac OS X 10.2 and above, Sound Card

What's new in this version: New Release

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested IMS Free On-Hold Player for Mac on 28 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
IMS Free On-Hold Player for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review