IMS Free Telephone On-Hold Player 4.10

IMS Free Telephone On-Hold Player 4.10

Developer's description
Published by NCH Software on 30 May 2020
 • Size

  1.30 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  30 May 2020
 • Downloads

  184 (4 last week)

"Mesaje în așteptare și player muzical"

IMS redă mesaje telefonice în așteptare sau muzică folosind un computer cu orice placă de sunet standard sau modem vocal. Software-ul rulează în fundal utilizând timpul de inactivitate al procesorului și tamponul de pe placa de sunet. Calculatorul poate fi utilizat în continuare ca normal.

Dacă aveți un computer Windows în biroul dvs., acesta este modul cel mai avansat și mai accesibil de a reda mesajele de așteptare apelanților dvs. atunci când sunt în așteptare sau transferați.
Caracteristicile mesajelor IMS pe Hold Player:
~ Mixarea în timp real a mesajelor și a muzicii pentru a crea o prezentare nesfârșită.
~ Programarea mesajelor pentru a începe și expira la anumite date și pentru a juca numai în anumite zile ale săptămânii sau orelor din zi.
~ Audio complet digital care vă asigură că mesajele dvs. sună bine, sunt clare și sunt ușor de ascultat.
~ Aproape nelimitat mesajul și capacitatea de muzică.
~ Formula de "logică fuzzy" de ultimă generație atinge rata optimă de rotație a mesajului.
~ Controlul direct al utilizatorilor asupra mesajelor și al programării mesajelor. Aveți posibilitatea să controlați planificarea direct de la computer sau puteți seta de la studioul care produce mesajele.
~ Mesaje înregistrate de utilizator. Software-ul este de obicei folosit cu mesaje înregistrate profesional, dar software-ul vă permite, de asemenea, să vă înregistrați propriile mesaje direct și simplu prin conectarea unui microfon.
~ Actualizări automate ale Internetului online sau actualizări pe un disc de 3,5 "sau pe CD-ROM. Conexiunea automată la Internet asigură că, dacă utilizați un studio pentru a produce mesajele în mod regulat, mesajele dvs. pot fi încărcate automat de către studioul de producție.
~ Pentru utilizarea cu sisteme de telefonie PBX cu caracteristică de mesaje / muzică în așteptare sau cu o singură linie cu modem vocal.

O versiune Professional este disponibilă de la NCH Software.

Despre software-ul NCH

NCH ​​Software este un lider în software-ul Windows, Palm, Pocket PC și Mac OS X în domeniul audio, video, muzică, mp3, cd, dvd, telefonie, dictare, transcriere, afaceri și software de utilitate pentru calculator.

Requirements: Works on Windows Vista 2000/XP/2003/2008 and Windows 7, Sound Card

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested IMS Free Telephone On-Hold Player on 30 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
IMS Free Telephone On-Hold Player Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review