Windows Media Player 11

Windows Media Player 11

Developer's description
Published by Microsoft Corporation on 18 May 2011
 • Size

  24.55 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  18 May 2011
 • Downloads

  268,958 (6 last week)

"Una dintre cele mai bune media player"

Windows Media Player este software-ul multimedia dezvoltat de Microsoft pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza conţinutul multimedia, atât de la Internet şi de pe hard disk lor.
Dacă aţi cumpărat în lumea muzicii Microsoft orientat în orice fel, cu toate acestea - probabil cu un PC Media Center, Portable Media Center dispozitiv, sau folosind un serviciu de muzică WMA-compatibil cu muzica online - pur şi simplu trebuie să faceţi upgrade la WMP 10 .

Această versiune oferă îmbunătăţiri majore pentru a descoperi şi de cumpărare, şi abonarea la conţinut online, dotat cu o interfaţă îmbunătăţită, şi se integrează frumos, cu o generaţie vine de dispozitive portabile.

Şi dacă serviciile de up-şi-urmatoarele abonament muzicale, cum ar fi faptul că acum oferit de Napster, decolare, eliberarea de WMP 10 va fi anuntat ca moment de cumpana a ceea ce este în mod clar încă o piaţă incipientă.

Asta a spus, utilizatorii interesaţi numai în redarea de muzică va găsi probabil puţine motive să renunţe la iTunes. Şi utilizatorii de iPod va ignora pur şi simplu WMP 10, astfel cum au versiunile anterioare.

Windows Media Player 10 este gratuit şi necesită Windows XP (orice ediţie), dar nu orice alte versiuni de Windows.

Această decizie va fi controversat, dar cred că este corect: Cu peste 300 de milioane de utilizatori, XP este în mod clar preferat Client Windows pentru consumatori şi pasionaţii de muzică: Dacă Microsoft a lansat un WMP 10 versiune pentru versiunile mai vechi de Windows, că produsul ar fi lipsit de Caracteristici cheie şi a avut loc la lansarea versiunii XP.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Windows Media Player on 9 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Windows Media Player Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (1935 votes)
Good
Your rating
Your review