FrontFace for Public Displays 3.2.1

FrontFace for Public Displays 3.2.1

Developer's description
Published by mirabyte GmbH & Co. KG on 23 Jul 2013

"Software sinage digital ușor de utilizat."

FrontFace pentru ecranele publice este un foarte puternic universal software, digital signage, care vă permite să gestionați cu ușurință și să implementeze orice fel de informații, conținut sau de mass-media pentru ecrane controlate de la distanță. Software-ul poate fi utilizat în cafenele, sectorul educațional, serviciul public, de afaceri medical sau Real Estate pentru punerea în aplicare a lucruri, cum ar fi table digitale, magazin fereastră de publicitate, suna sau sisteme de sisteme de orientare și multe alte cazuri de utilizare în care informații sau anunțuri trebuie să fie afișate pe ecranele publice mari.
FrontFace sprijină pe deplin un set mare de tipuri de media și de formate de fișiere, cum ar fi imagini / fotografii, clipuri video, text, RSS (ticker de știri pentru titluri de știri), prognoză meteo și pagini Web, chiar întregi în format HTML, inclusiv Flash și JavaScript! Caracteristica unica Print2Screen de FrontFace vă permite să creați conținut HD de înaltă calitate, cu orice aplicatie Windows, care este capabil de a imprima (de exemplu, Word, PowerPoint, Excel, etc), cu un singur click de mouse! Aceasta salvează o mulțime de muncă manuală și vă permite să afișați, de asemenea, conținut cum ar fi spectacole de PowerPoint, documente Word și chiar și documente PDF cu orice modificare! Efectele de tranziție integrate ajuta să creați prezentări multimedia ochi-prinderea, chiar cu conținut static, cum ar fi text sau fotografii!
FrontFace pentru software-ul afișează publice este format din două componente: Un jucător de software care este instalat pe PC-ul (e) care controlează (s) pe display (e) și software-ul intuitiv Display Assistant, care vă oferă un mod ușor de utilizat de crearea, gestionarea și actualizarea conținutului și liste de redare ta. Caracteristica încorporat în previzualizare vă permite să verificați orice listă de redare înainte de a fi implementat la jucător PC. Asistentul de afișare poate fi folosit de mai mulți utilizatori.
Software-ul poate actualiza afișează pe zbor, folosind fie partajate în rețea (LAN / WiFi), Internet (necesită un server Web) sau flash drive-uri USB sau carduri de memorie SD (deconectat de actualizare).

Requirements: .NET Framework 4.0, Windows Media Player 10 or better

What's new in this version: New wizard for configuring the application and an integrated weather forecast widget.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FrontFace for Public Displays on 25 Jul 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FrontFace for Public Displays Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review