Home Multimedia Library 2.1

Home Multimedia Library 2.1

Developer's description
Published by Sprintbit Corporation on 20 Nov 2015

"Fișierele multimedia, CD-uri Library & redare"

Casa de Biblioteca Multimedia este o soluție digitală de catalogare mass-media, organizarea și redarea. Puteți cataloga CD-uri, fotografii, playlist-uri, fișiere audio și video. Catalog CD vă permite să creați o bază de date a tuturor discurilor audio CD. Puteți scana discurile și stoca toate melodiile informații, versuri, proprietăți CD-uri, capacul frontal, capacul din spate și imagine CD. Pentru a scana CD-uri, puteți interoga, de asemenea, baza de date CDDB Internet. Cu Media Biblioteca facilitățile vă puteți organiza întreaga colecție de fișiere audio și video într-o bibliotecă de Artiști și Albume. Media Library poate stoca toate tipurile de informații despre artiști create, albume și fișiere. Puteți păstra imagini artist, biografie, discografie, versuri si multe alte informatii. În plus față de organizarea fișierelor puteți să le stocați în baza de date, de asemenea. Albume cu fotografii vă permite să creați albume de fotografii digitale. Puteți organiza fotografiile în albume cu categorii, vedere și edita imagini. În plus față de organizarea imaginilor le poate stoca în baza de date, de asemenea. O altă bibliotecă este o bază de date Playlist-uri unde puteți stoca și reda fișiere liste de redare. Software-ul a construit-in-patru jucători multimedia și include, de asemenea, redare de Statistică, Internet Radio, CDDB baze de date și fișiere Searcher. Toate fișierele audio, video și redare majore sunt acceptate. Puteți crea liste de fișiere media preferate sau posturi de Internet și de a folosi software-ul ca player multimedia ta. Acesta a construit-in File Browser care vă permite să gestionați cu ușurință fișierele de pe calculatorul dumneavoastră și adăugați fișiere la biblioteci.

Requirements: 100 MB RAM, Sound card , DirectX9

What's new in this version: Redesigned interface to make the work with the software easier, many other improvements has been done

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Home Multimedia Library on 20 Nov 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Home Multimedia Library Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review