Wondershare Presentation Pack 1.0.0

Wondershare Presentation Pack 1.0.0

Developer's description
Published by Wondershare Software on 29 May 2010

"Wondershare PPT2Flash Pro + PPT2DVD + PPT2E-Card"

Acest pachet de prezentare Wondershare este o promoție de vacanță pentru dvs. Conține Wondershare PPT2Flash Professional, Wondershare PPT2DVD, Wondershare PPT2E-Card. Achiziționând acest pachet, puteți avea reducere de 35%.

Wondershare PPT2DVD este un instrument de renume conceput pentru a crea cu ușurință filme și videoclipuri DVD de înaltă calitate din prezentări PowerPoint, prin păstrarea animațiilor, sunetelor, clipurilor video și a legăturilor între diapozitive. În plus, puteți crea cu ușurință meniul DVD cu aspect profesional pentru navigare rapidă folosind o telecomandă DVD. Convertirea PPT în DVD va crăpa obstacolul de partajare a prezentărilor dvs. și va preveni modificarea neautorizată.

Wondershare PPT2Flash Professional este un minunat PowerPoint to Flash Converter care vă permite să creați cursuri de prezentare flash, demonstrație și învățare electronică.

Wondershare PPT to E-Card permite utilizatorilor să creeze o E-Card animată pentru salutul online în PowerPoint. Puteți personaliza E-Cardul cu fotografii personale, muzică de fundal și animații. Apoi îl puteți trimite instant prin e-mail.

Achiziționat acum acest pachet de prezentare Wondershare, puteți economisi imediat 35%.

Requirements: CPU: Pentium 4 / Athlon 1.6 GHz or above; RAM: 256 MB or above: 5 GB Free Space

What's new in this version: New pack for Chrismas

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Wondershare Presentation Pack on 23 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Wondershare Presentation Pack Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review