DVD-Cloner 2018 15.20.1437

DVD-Cloner 2018 15.20.1437

Developer's description
Published by OpenCloner Inc. on 20 Sep 2018

"O soluție cu un singur clic pentru a face o copie DVD 1: 1."

DVD-Cloner 2018 este o soluție de ultimă generație cu un singur clic pentru a face o copie DVD 1: 1 cu o calitate perfectă. Suportă pentru copierea celor mai recente filme DVD cu toate protecțiile cunoscute de copiere DVD. Fără nici un decryptor de DVD-uri terță parte, DVD-Cloner 2018 are acces nelimitat la toate codurile regionale și la sistemele de protecție împotriva copierii. DVD-Cloner 2018 este compatibil cu Windows 10 și Windows 8.1. Acesta vă permite să copiați DVD-uri cu diverse criptări într-un dosar DVD gol / DVD / fișier imagine ISO și invers.
Pentru utilizatorii profesioniști, vă permite, de asemenea, să faceți copia completă a filmului, copie numai pentru film, copie split sau copie personalizată pentru a satisface toată lumea din întreaga lume. De asemenea, funcționează ca software pentru DVD player pentru a previzualiza fiecare titlu de film pentru a evita erorile și greșelile neașteptate. Cu viteza optimizată de copiere a DVD-urilor, va fi terminată doar după o cană de cafea pentru a face o copie DVD.
Caracteristici
Suport pentru copierea celor mai recente filme pe DVD. Fără nici un decryptor de DVD-uri terță parte, DVD-Cloner 2018 are acces nelimitat la toate codurile regionale și la sistemele de protecție împotriva copierii. Îndepărtează toate protecțiile cunoscute ale DVD-urilor, cum ar fi CSS, CPPM, APS, UOP, RipGuard, RPC-I / RPC-II / RCE, Disney's Fake etc. Motorul de copiere este îmbunătățit pentru a sprijini în mod constant cele mai recente protecții DVD.
Suport adăugat pentru noua protecție Java.
Copie DVD 1: 1: Exact DVD-5 pe DVD-5 sau DVD-9 pe DVD-9.
Combină două DVD-uri pe un DVDÂ ± R DL.
Combină până la 6 DVD-uri pe un BD-R / RE (DL).
Copiază imaginea DVD la ISO la raportul 1: 1, păstrând toate meniurile, subtitrările și limbile pentru arderea ulterioară.
Arderea unui fișier de imagine ISO existent pe un disc DVD.

Requirements: Minimum configuration: Pentium-II 450 MHz 64MB of RAM 5GB free hard disk space for DVD-5 (10GB free

What's new in this version: Supports more new DVD movies. Optimized some details about the user interface.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DVD-Cloner 2018 on 20 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DVD-Cloner 2018 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (21 votes)
Good
Your rating
Your review