DVD Drive Repair 11.2.3.2920

DVD Drive Repair 11.2.3.2920

Developer's description
Published by Rizonesoft on 2 Nov 2023
 • Size

  27.85 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  2 Nov 2023
 • Downloads

  6,547 (2 last week)

"Restaurare lipsă icon DVD Drive."

Reparatii DVD Drive este o aplicatie utila, care vă permite să restaurați pictograma pentru o unitate DVD care lipsește din sistemul de operare Windows. În unele cazuri, aceasta poate ajuta, de asemenea, atunci când anumite programe nu recunosc ta Unitate DVD; mai ales atunci când computerul a întâmpinat o problemă de hardware sau de un atac de virus care se împiedică să folosească DVD Drive.

Cand este DVD-ROM nu este recunoscut de Windows, chiar dacă acesta este funcțional, voi lua în considerare în mod normal reinstalarea Windows sau restabilirea-l la o versiune funcțională în prealabil, folosind System Restore. Cu toate acestea, acest lucru nu va fi necesar atunci când se utilizează acest instrument. Reparatii DVD-ROM intenționează să vă ajute să evite luarea de măsuri radicale, care sunt consumatoare de timp și ar putea costa. Unii chiar încearcă să înlocuiască DVD-ROM cu unul nou atunci când se produce aceste erori.

Înainte de a încerca să reparați DVD Drive, vă rugăm să creați un System Restore punct în primul rând, doar pentru în cazul în care ceva nu merge bine. Puteți crea un sistem de punct de restaurare făcând clic pe Faceți clic aici pentru a crea un sistem pauzã point link-ul de pe interfata principala a programului. De asemenea, este recomandat să actualizați firmware-ul aparatului la cea mai recentă versiune înainte de a încerca să repare unitatea. Puteți face acest lucru făcând clic pe link-ul de actualizare firmware (FirmwareHQ.com).

Pentru a repara erorile DVD-ROM este Windows, descărcați instrumentul de reparare DVD Drive, a dezarhiva arhiva descărcată și faceți clic pe fișierul DVDRepair.exe pentru a executa instrumentul. Dacă utilizați o ediție pe 64 de biți pentru Windows, va trebui să descărcați DVD-ROM Reparatii pe 64 de biți și apăsați pe DVDRepair_x64.exe. Pe interfața principală, faceți clic pe butonul de reparare DVD Drive. Reporniți computerul și verificați pentru a vedea dacă problema este fix.

Reparatii DVD-ROM asemenea, puteți reseta setările la valorile implicite Autorun și proteja sistemul de viruși Autorun prin dezactivarea unele caracteristici pentru toate unitățile detașabile. Ea nu elimina amenințarea virusul, dar poate ajuta la a le împiedica infectarea computerului prin conectarea într-un dispozitiv de stocare USB infectate.

Requirements: Windows XP or higher, 5MB disk space

What's new in this version: - Name changed from CD-DVD Icon repair to DVD Drive Repair - New interface design with new Icons - Updated links and about information - Fixed some minor bugs - Added a 64Bit version (Better support for 64Bit Windows) - Added support for Windows 8 and Windows 8.1 - Updated Documentation

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DVD Drive Repair on 3 Nov 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DVD Drive Repair Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (7 votes)
Good
Your rating
Your review