CLOX 8.02

Developer's description
Published by MiRaGe Audio Visual Media on 14 Aug 2020

"Cea mai recentă versiune a CLOX ceasuri tmezone app"

CLOX este o aplicație ușor de utilizat, care vă oferă ceasurile care arată timpul în zone de fus orar selectate de utilizator. Noua versiune 8 semnalează o abatere radicală de aspectul versiunilor anterioare. Vă puteți personaliza instantaneu și pielea afișajul pe gustul tau, alegând de nu mai puțin de 15 built-in stiluri de afișare, setați limba de dimensiunea și tipul de ceasuri, precum și alte elemente. Ora locală și UTC (GMT) poate fi afișată în mod opțional, împreună cu data suprapuse pe o hartă mondială lumina zilei, cu până la zece utilizator selectat zone de timp afișate pe ceasuri analogice și digitale. Toate setările sunt memorate automagic, nu este nevoie pentru a salva orice modificări. Baza de date integrată de referință de timp feed de știri, fus orar și de vară oferă o modalitate convenabilă de a vă asigura că ceasurile de fus orar sunt păstrate arată orele corecte.

CLOX 8 este extrem de simplu, plăcut și destul de intuitiv de utilizat. Un ghid detaliat de utilizare este furnizat, dar vă veți da seama, probabil, cele mai multe lucruri fără a fi nevoie să-i dea mai mult decât dintr-o privire. E-mail și web de sprijin este gratuită dacă aveți o întrebare.

Dacă ați familie, prieteni sau de a face afaceri în diferite zone de timp, atunci CLOX este un instrument fantastic, solid, cu un aspect care cronometrare este disponibil atât pentru desktop și mobile. Dacă ești vreodată scurtă de timp, nu vă faceți griji, cu CLOX va avea literalmente tot timpul din lume!

Requirements: 10MB disk space.

What's new in this version: CLOX 8 is a completely new version of CLOX that has been built from the ground-up with an entirely new look and a different feature set. It is now available for mobile operating systems as well as the desktop.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CLOX on 14 Aug 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
CLOX Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review