Cool Timer 5.2.3.3

Cool Timer 5.2.3.3

Developer's description
Published by Harmony Hollow Software on 4 Jun 2015
 • Size

  0.64 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  4 Jun 2015
 • Downloads

  7,477 (1 last week)

"Soluție timer la îndemână, cu multe caracteristici interesante."

Utilitate timer la îndemână, cu multe caracteristici interesante. Poate fi folosit ca un cronometru cuptor în modul numărătoarea inversă, un ceas cu alarma, sau un cronometru. Caracteristica unica de vizualizare prezinta trecerea timpului grafic folosind oricare dintre mai multe de înaltă calitate, imagini de built-in sau orice imagine pe computer. În modul numărătoarea inversă, imaginea se șterge treptat sau dezvăluit într-un radial,-ceas ca, model matura în sincronizare cu timpul pe măsură ce trece. Acest lucru este bun pentru copiii care nu pot intelege inca trecerea timpului, folosind cifre pentru a înțelege cât de mult timp este lăsat pe tejghea sau pentru adultii care prefera o reprezentare vizuală a timpului, spre deosebire de cifre. Această caracteristică poate fi inversate rapid și ușor pe sau de pe la orice moment. Utilizați oricare dintre mai multe built-in de alarmă sunete sau orice fișier de sunet de pe computer. Modul Countdown este mare pentru profesori sau parinti pentru a seta o limită de timp pentru sarcini sau activități pentru copii ". Există chiar și un, defilare mesaj cort personalizat, care poate apărea atunci când sună alarma. Puteți introduce orice text pentru mesajul și chiar specifica culoarea textului. Folosiți programul în modul ceas cu alarmă pentru a vă trezi la orice ora din zi, folosind orice sunet pe care o alegeți ca o alarmă. Există, de asemenea, o funcție de amânare configurabil care dezactivează temporar alarma pentru o scurtă perioadă de timp pe care o specificați, astfel încât să puteți dormi un pic mai mult. Mod cronometru este mare pentru a urmări cât de mult timpul petrecut pe un anumit proiect, dacă sunteți de încărcare clienții de ora. Se folosește de precizie până la sutimi de secundă. Puteți salva lungimi de timp prestabilite și ori de ceas de alarmă în modul numărătoarea inversă și ceas cu alarmă pentru a re-intra în ele rapid și ușor ar trebui să aveți nevoie pentru a utiliza aceleași ori frecvent. Mai multe instanțe ale programului pot fi rulate simultan timp de mai multe lucruri în același timp. Fiecare instanță pot fi etichetate în bara de titlu pentru a identifica în mod unic ceea ce este temporizat de fiecare dintre ele. Cifre programului poate fi mărită la dimensiunea full-screen dacă aveți nevoie pentru a le vedea de la o distanță mare.

Requirements: .Net Framework 4

What's new in this version: Added option to create shortcut on Desktop to open Cool Timer with a preset time already set on the timer. Added option to start count-up timer when countdown time expires.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Cool Timer on 4 Jun 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Infected
 • Avira:

  Infected
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Cool Timer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (17 votes)
Very good
Your rating
Your review