Endless Slideshow Screensaver 1.15

Endless Slideshow Screensaver 1.15

Developer's description
Published by Extreme Internet Software on 21 May 2020

"Slideshow screensaver + descărcare tapet"

Endless Slideshow Screensaver este un screensaver unic de imagini gratuite pentru Windows. Are toate caracteristicile ecranelor obișnuite de prezentare a diapozitivelor: numărul nelimitat de imagini din foldere locale sau de rețea din prezentarea de diapozitive, suport pentru toate formatele majore de imagini (sunt acceptate și câteva formate RAW), mai mult de 240 de efecte de tranziție vii, întârzierea dintre imagini, redimensionarea automată a imaginilor și multe altele.

Dar ce face acest screensaver unic? Endless Slideshow Screensaver afișează automat, descarcă, salvează și afișează imagini de fundal gratuite de pe Internet. Puteți alege ce fel de imagini de fundal să descărcați din mai mult de 20 de categorii: Autovehicule, Natură, Flori, Anime, Fete, Sport, 3D, Filme și așa mai departe. Pur și simplu selectați toate categoriile pe care le doriți în setările de screensaver și bucurați-vă de wallpapere noi zi de zi! Și puteți seta orice imagine care este afișată în prezent de screensaver ca fundal desktop cu o singură apăsare de tastă - nu va întrerupe prezentarea de diapozitive.

Și cel mai bun dintre toate - Screensaver Endless Slideshow este absolut gratuit, deci descarcati-l acum si bucurați-vă!

Requirements: No special requirements

What's new in this version: + Copy all currently shown picture files to a folder specified in the screensaver settings on [ X ] key + Added support for multi-line text in Overlay Texts. If original text does not fit the picture or screen width - it is wrapped to the next line automatically.

 • Size

  5.26 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Endless Slideshow Screensaver on 21 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Endless Slideshow Screensaver Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review