Image Master 2000 3.5.1

Image Master 2000 3.5.1

Developer's description
Published by Accidental Software on 12 Mar 2017

"screen saver sau slide show cu imagini"

Folosiți imaginile pentru a face cu ușurință un economizor de ecran sau un vizualizator de imagine unică. Imaginile pot fi afișate individual, ca un colaj cu 4 imagini pe ecran, la o dată, sau în modul de acoperire în cazul în care imaginea este afișată în partea de sus de ultima fotografie prezentată. Utilizați programul pentru a adăuga
text la imagini, stoca până la 1000 de diapozitive diferite arată cu până la 1000 de fotografii în fiecare. Acest program utilizează agent Microsoft (Genie), pentru a ajuta cu învățarea programului și ca adjuvant la concediul o funcție de mesaj, dacă se dorește. Utilizați funcția Bagger (construit în) pentru a aduna ușor imagini, muzică și text imagine la un singur folder într-un format care poate fi citit de oricine cu Image Maestru 2000. Arde acest dosar la un CD împreună cu shareware a programului și pentru a da un demon sau membru al familiei. Ei pot folosi de shareware pentru a găsi expunerea de diapozitive saci și încărcați-l în shareware lor și afișa. Până la 1000 de imagini sunt permise în acest fel pe slide show, fără înregistrarea de către persoana care primește CD-ul. Acest lucru îl face ușor și fără durere pentru a da un slide show sau diapozitive multiple prezintă la un prieten sau o ruda.

Requirements: Pentium II / 233 min processor

What's new in this version: pad update

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Image Master 2000 on 12 Mar 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Image Master 2000 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review