Lagoon 3D Screensaver 1.2

Lagoon 3D Screensaver 1.2

Developer's description
Published by 3Planesoft on 25 Sep 2014

"Un refugiu tropical frumos pe computer."

În cazul în care you`d place să-și petreacă o seară caldă de zi pe plaja cu nisip alb perlat și ascultând susurul valurilor pe mal, apoi instalați Lagoon 3D Screensaver. Când se trezește pe monitor, te vei afla pe o insula tropicala retras cu palmele siluetele împotriva apusul soarelui, apă sclipitoare și pescărușii de remarcat aspectul tau acolo. Întreaga atmosferă este atât de tămăduitor și pașnică pe care le va uita curând despre toate necazurile tale.

În ceea ce privește grafica si realism, Lagoon 3D Screensaver într-adevăr iese în evidență. Scena plaja este recreat cu fizica exacte, astfel încât palmele leagănă, valurile oceanului arata si se comporta asa cum ar face în viața reală. Cerul de mai sus are pe nuante de rosu, portocaliu și galben. Apusul soarelui este reflectată de o sută de culori pe suprafața oceanului. Acest lucru face o panorama spectaculoasa. Muzică liniștită adauga atmosfera la scena vizual. Cu Lagoon 3D Screensaver, veți găsi un refugiu perfect pentru singurătate netulburată chiar în fața calculatorului.

Requirements: P-II 500, 16 MB 3D accelerated video card

What's new in this version: The new version is compatible with Windows 7.

 • Updated

  25 Sep 2014
 • Downloads

  171 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Lagoon 3D Screensaver on 25 Sep 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Lagoon 3D Screensaver Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review