Universal Vista Inspirat Brico Pack Ultimate 2 1.0

Universal Vista Inspirat Brico Pack Ultimate 2 1.0

Developer's description
Published by CrystalXP.net on 23 Sep 2012
 • Size

  27.64 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  23 Sep 2012
 • Downloads

  165,430 (1 last week)

"O actualizare pentru Vista Inspirat Brico Pack."

Actualizare a celebrului Vista Inspirat Brico Pack a ajuns în sfârşit Bricopack mai descărcate de pe CrystalXP nevoie de un chip mai tanar: acum, se face!

Ca şi în această instalaţie de Crystal Clear, puteţi alege una din patru metode de instalare: Express, clasic, complet, personalizat: astfel încât să puteţi adapta Vista Inspirat 2 opţiuni pentru nevoile tale şi de la PC. În acest fel, puteţi instala acest Bricopack, în ciuda vârstei (vechi) de pe computer!

Scopul Vista Inspirat 2 este de a nu fi exact ca adevarata Windows Vista, ci mai degrabă să arate ca în timp ce stau în totalitate compatibil cu Windows XP!
Această nouă versiune include icoane ultimele Vista, un stil complet nou vizuale, sunete, cursoare, si ca de obicei, iColorFolder faimoasa, RocketDock, Yz Shadow ... dar, de asemenea, un nou: TransBar care vă permite să adăugaţi la bara de transparenţă sarcina ta!

Acum, problema cu Windows Update KB925902 este rezolvat!
Şi pentru persoanele nostalgice, stil vechi vizual (de la Vista Inspirat 1) este disponibil în ambalaj.

Vista Inspirat Shell Pack este un pachet complet personalizate pentru toate shell-ul Windows XP. Se compune din icoane modificate şi un aspect nou tema pentru Windows XP

Înainte de lansarea de instalare trebuie să restauraţi Windows XP starea iniţială / DLL (fără ambalaje shell). De exemplu, dacă aveţi Transformation Pack Longhorn, trebuie să-l dezinstalaţi înainte de a instala un nou BricoPack.

Citeşte mai multe despre universal Vista Inspirat Brico Pack într-o recenzie, comparativ cu Vista Transformation Pack, făcând clic aici

Notă: gratuit doar pentru uz personal.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Universal Vista Inspirat Brico Pack Ultimate on 24 Sep 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Universal Vista Inspirat Brico Pack Ultimate Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (929 votes)
Good
Your rating
Your review